Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Mohammad Murad construieşte un hotel de 7 milioane euro, în Năvodari

Investiţii /

Mohammad Murad construieşte un hotel de 7 milioane euro, în Năvodari
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Năvodariul se înnoieşte şi ea cu un hotel. Construit de la zero, hotelul Royal este o investiţie a omului de afaceri Mohammad Murad, care s-a deschis la jumătatea lunii iunie, în Năvodari. Hotelul, despre care Murad afirmă că va avea cinci stele plus, are 146 de spaţii de cazare, dintre care 80% apartamente, cu suprafeţe de peste 70 de metri pătraţi. Din pat, spune omul de afaceri, aluneci direct în jacuzzi, iar fiecare etaj va avea bufet suedez propriu. Murad consideră că hotelul va concura cu resorturile de lux din Dubai sau cu alte destinaţii preferate de turiştii români.

    Investiţia în noul hotel se ridică la 7 milioane de euro. Un apartament la hotel Royal va costa 300 de euro pe noapte. Mohammad Murad crede că în ţara noastră există o cerere neacoperită pentru segmentul premium şi sunt destui oameni capabili să plătească această sumă pentru servicii de lux.

    Pentru a ridica hotelul de cinci stele Phoenicia Royal, Murad a fost în 13 ţări ca să găsească materialele necesare construcţiei. Tot cu acest scop s-a cazat la hoteluri de lux din lume care costau 1.000 de euro pe noapte, doar ca să "fure" de acolo modul în care fac alţii acest business, susţine omul de afaceri.

    Hotelurile de patru stele pe care le are deja la Năvodari şi care cumulează în jur de 2.500 de locuri de cazare au fost deschise anul trecut, între 19 mai şi 19 septembrie, iar pe parcursul celor patru luni de sezon au avut un grad de ocupare de 94%, în condiţiile unor tarife medii de 200 de euro pentru un apartament.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional