Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

New World Residence - o nouă eră în piaţa imobiliară din Bucureşti

Piaţa Imobiliară /

Ştefania Nică, director vânzări la New World Residence

Ştefania Nică, director vânzări la New World Residence


  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    New World Residence, situat pe Splaiul Unirii 550, este un proiect ambiţios care promite să redefinească standardele locuirii urbane. Proiectul se evidenţiază prin conceptul său modern şi facilităţile de top oferite viitorilor rezidenţi. Proiectul va consta în două blocuri ce vor găzdui un total de 490 de apartamente cu 2, 3 şi 4 camere. Termenul de finalizare este stabilit pentru decembrie 2026, iar locuinţele sunt deja puse în vânzare.

    Proiectul va avea două blocuri, cu un total de 490 de apartamente, 7000 mp de spaţii verzi, dar şi facilităţi cum sunt sala de fitness, spaţii de joacă pentru copii şi SPA. Aceste facilităţi reflectă angajamentul de a oferi nu doar locuinţe, ci şi un mediu de viaţă de înaltă calitate, integrând verdeaţa şi spaţiile comune în designul general. Investiţia totală în New World Residence este estimată între 20 şi 25 milioane euro. Dezvoltatorii speră să recupereze această sumă până la finalizarea proiectului.

    Pe lângă New World Residence, dezvoltatorul are în derulare şi alte proiecte semnificative în diverse zone ale Bucureştiului, inclusiv două proiecte în Vitan-Bârzeşti, unul în Militari şi unul în Berceni.

    "Piaţa imobiliară din Bucureşti se află într-o continuă transformare, cu tendinţe de creştere a preţurilor, oferta este mare, dar cererea este din ce în ce mai limitată. Clienţii sunt foarte atenţi la nivelul construcţiei, la materialele din care sunt făcute," a subliniat Ştefania Nică, director vânzări la New World Residence. Acesta a observat că, deşi finisajele sunt importante, calitatea construcţiei şi materialele utilizate sunt prioritare pentru clienţi, care preferă să personalizeze ulterior detaliile interioare.

    New World Residence oferă locuinţe moderne şi bine echipate într-o zonă atractivă a oraşului. Cu o investiţie semnificativă şi facilităţi de top, proiectul este pregătit să devină un reper în peisajul imobiliar al capitalei. Pe măsură ce piaţa continuă să evolueze, New World Residence se aliniază cerinţelor clienţilor moderni, oferind atât calitate, cât şi confort într-un mediu urban dinamic.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional