Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

NUSCO CITY, CEL MAI MARE PROIECT REZIDENŢIAL DIN NORDUL BUCUREŞTIULU70 milioane euro pentru 600 de aparatmente pe 23 de hectare

Piaţa Imobiliară /

70 milioane euro pentru 600 de aparatmente pe 23 de hectare
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Autorităţile au în plan crearea unui nou bulevard care va lega Bd. Pipera cu Bd. Dimitrie Pompeiu

    Grupul Nusco investeşte 70 de milioane de euro în construirea unui număr de 600 de apartamente pe un teren de 23 de hectare din nordul Capitalei. Ansamblul rezidenţial Nusco City, din Piperea este prevăzut să se desfăşoare pe o suprafaţă de 2,5 ha (25.000 mp), din care zona verde va ocupa 5000 de mp, întreguş teren, care aparţine investitorului, având o dimensiune de 23 de hectare.

    Urmând să fie construit în doua etape, noul cartier din zona Pipera, promovat sub sloganul "THE BEST PLACE TO LIVE!", propune bucureştenilor un stil de viaţă orientat spre comunitate, spre interese comune ale locatarilor şi pe un grad de confort net superior, potrivt reorezentanţilor companiei dezvoltatoare. Aceştia arată că "arhitectura şi finisajele de calitate deosebită, suprafeţele comune generoase şi spaţiul verde vor fi îmbogăţite de servicii şi activităţi strict dedicate locatarilor, dezvoltatorul propunându-şi să creeze o comunitate durabilă bazată pe interesele comune ale membrilor săi".

    În primă fază vor fi construite 310 apartamente de una, două, trei şi patru camere, cu o investitie de 35 milioane euro, suma totală pentru ambele etape, de 70 milioane de euro, fiind susţinută din fonduri proprii şi din finanţare bancară. Prima etapă a proiectului va fi amplasată pe 12.500 metri pătraţi, ur­mând ca a doua fază să fie construită pe o suprafaţă egala de teren.

    Fiecare etapă va include şi dotări complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joacă pe o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp şi se adresează segmentului middle-upper al clienţilor.

    Michele Nusco, CEO grupul Nus­co, a declarat, în ocazia lansării proiectului: "Suntem mândri să vă anun­ţăm că lucrările au demarat deja. Va fi unul dintre cele mai echilibrate proiecte din Nordul Bucureştiului, iar această nouă investiţie, realizată de NUSCO IMOBILIARA, arată încă o dată încrederea pe care o avem în piaţa românească. Proiectul nostru va cuprinde apartamente cu terase mari şi finisaje de calitate, in parteneriat cu PINUM, venind, astfel, în întâmpinarea cererii de locuinţe care să permită lucrul de acasă, având în vedere noile tendinţe de pe piaţa muncii determinate de pandemie".

    Sursele citate menţionează că proiectul a fost regândit, în contextul pandemiei, fiind prevăzuţi 5000 mp de spatiu verde în mijlocul Bucureştiului

    Vincenzo Aquino, COO Nusco, menţionează: "Pandemia actuală ne-a îndemnat să regândim facilitatiile proiectului şi să sporim gradul de siguranţă şi confort al viitorilor locatari, incluzând spaţii verzi mari şi aerisite, alei largi, terase generoase, suprafete echilibrate si eficiente, toate gandite pentru a consolida o comunitate durabilă şi responsabilă, cu grijă unul pentru celălalt şi pentru regulile de convieţuire".

    Conform surselor citate, Nordul Bucureştiului rămâne una dintre cele mai căutate zone rezidenţiale din oraş, în condiţiile în care aici este cel mai mare hub de birouri care oferă potential pentru proiectul pe care NUSCO IMOBILIARA îl dezvoltă. Zona este uşor conectată, atât cu interiorul oraşului, cât şi cu exteriorul lui. Mai mult decât atât, ca nou­tate absolută, autorităţile au în plan crearea unui nou bulevard care va lega Bd. Pipera cu Bd. Dimitrie Pompeiu, oferind un alt avantaj din punct de vedere al accesibilităţii.

    "Bucureştiul are nevoie de proiecte adaptate la piaţa locală, iar prin complexul Nusco City, venim cu un produs tintit şi studiat în detaliu. Piaţa românească este din ce în ce mai matură, iar cumpărătorii de locuinţe au devenit mai sofisticaţi şi mai atenţi la investiţiile pe care le fac şi nu preţul contează ca prim criteriu de selecţie când cumpără un apartament sau o casă", mai sus­ţine Vincenzo Aquino, COO grupul Nusco.

    Compania NUSCO IMOBILIARA îşi propune să dezvolte importante zone urbane prin proiectarea şi construirea unor ansambluri rezidenţiale, clădiri de birouri şi parcuri comerciale concepute modern, inspirate, pe baza unor principii de calitate şi sustenabilitate a mediului înconjurător. Compania este prezentă pe piaţa italiană, unde realizează, de asemenea, investiţii cu profit în sectorul retail, birouri, complexe turistice si rezidentiale.

    În Bucureşti, compania a construit circa 50.000 mp de birouri clasa A şi B şi de retail, pe piaţa rezidenţială fiind prezentă cu proiectul CITTA, din cartierul Pantelimon, care include 465 de apartamente, spaţii de parcare, zone verzi, parc şi servicii comune, precum si cu proiectul PREMIO, un complex exclusivist de apartamente cu un design unic si rafinat în centrul oraşului.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional