Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

One United Properties anunţă pre-certificarea proiectului One Herastrau Park ca "locuinţă verde"

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

One United Properties anunţă pre-certificarea proiectului One Herastrau Park ca "locuinţă verde"

One United Properties se alătură programului Locuinţe Verzi al Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (Romania Green Building Council) prin pre-certificarea proiectului One Herastrau Park, un proiect rezidenţial "exclusivist" situat în nordul Capitalei, situat în apropierea parcului Herăstrău, potrivit unui comunicat de presă trimis redacţiei.

Arhitectul proiectului este Marius Călin, arhitect principal al companiei X Architecture & Engineering.

Romania Green Building Council certifică proiectele rezidenţiale responsabile faţă de mediu şi eficiente energetic raportat la oferta standard din România. Potrivit comunicatului, economiile mari la consumul de energie şi costurile cu reparaţii ale locuinţei mai scăzute şi mai rare reduc substanţial costul lunar total de deţinere a unei locuinţe verzi în comparaţie cu o locuinţă standard.

"Preocuparea pentru securitatea energetică şi costurile cu cheltuielile energetice în creştere datorită eliminării în viitorul apropiat a subvenţiilor existente, fac să fie apreciate proiectele care utilizează - în faza de construcţie şi de operare - resurse naturale mai puţine. One Herastrau Park este un proiect exclusivist, atât în ceea ce priveşte caracteristicile arhitecturale şi integrarea în decorul existent, cât şi în ceea ce priveşte împărţirea spaţiilor interioare şi a apartamentelor", declară Beatrice Dumitraşcu, director de vânzări One United Properties.

One Herastrau Park are o suprafaţă desfaşurată de 27.000 de metri pătraţi construiţi şi un total de 106 apartamente distribuite în 2 cladiri de 11 etaje în regim triplex şi două subsoluri.One Herastrau Park oferă viitorilor rezidenţi posibilitatea de a-şi alege o locuinţă cu privelişte către Parcul Herăstrău sau Lacul Floreasca, precizează sursa citată.

One United Properties este un dezvoltator imobiliar de complexuri rezidenţiale exclusiviste în centrul şi nordul Capitalei. Compania are în construcţie proiecte rezidenţiale care totalizează aproximativ 300 de apartamente. Ultimele proiecte finalizate sunt One Floreasca Lake şi Madrigalului Residence.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional