Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Opt blocuri de locuinţe lângă bulevardul Theodor Pallady

Piaţa Imobiliară /

Opt blocuri de locuinţe lângă bulevardul Theodor Pallady
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Romco Rezidential - investitor român - dezvoltă un ansamblu de locuinţe alcătuit din opt imobile în apropierea bulevardului Theodor Pallady, din Bucureşti

    "Vom avea o distanţă de 40 de metri între blocuri, pentru parcări, locuri de joacă etc., ne-a spus unul din reprezentanţii proiectului.

    Conform sursei citate, cartierul este prevăzut cu spaţii comerciale la parterul blocurilor. Fiecare etaj din cele cinci ale fiecărui bloc va dispunde de şapte apartamente. În prezent, proiectul este ridicat până la etajul al treilea, termenul de finalizare fiind sfârşitul primăverii 2020.

    Circa 60% din locuinţe sunt deja vândute, iar cumpărătorii achiziţionează atât pentru locuit, dar şi pentru investiţii. Garsonierele pornesc de la 35.000 de euro cu TVA inclusă, apartamentele de două camere sunt vândute cu 66.000, iar cele de 3 camere - cu 78.000 de euro, suprafaţa acestora din urmă fiind de 84 de mp.

    Romco Rezidential reprezintă divizia imobiliară a SC Romco System SRL, fiind o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 2003 şi având o creştere constantă. Cu peste 200 de angajaţi, societatea are un nume pe piaţa de tâmplărie din PVC şi sistem termoizolant din România.

    Proiectul imobiliar Romco Rezidential beneficiază de sprijinul unei echipe profesioniste de arhitecţi, ingineri constructori, specialişti cu experienţă în proiecte similare, care sunt mereu în căutarea celor mai eficiente soluţii.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional