Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

PARTENERIAT PUBLIC-PRIVATPrimăria Iaşi: Parteneriat pentru managementul CET Iaşi

F.A. Investiţii /

Primăria Iaşi: Parteneriat pentru managementul CET Iaşi

Primăria municipiului Iaşi pregăteşte lansarea unui proiect prin parteneriat public privat pentru managementul CET Iaşi. Astfel, spre mijlocul lunii august consiliul local a decis iniţierea procedurilor pentru demararea unei licitaţii internaţionale cu scopul amintit, procedură ce va avea loc cel mai probabil în anul 2012, ne-au spus reprezentanţii Primăriei Iaşi.

Primăria Craiova: Investitorii nu şi-au manifestat interesul pentru realizarea unei parcări subterane

Primăria Craiova a încercat să iniţieze un parteneriat pentru realizarea unei parcări subterane în zona centrală a municipiului. Dar nu s-a prezentat niciun potenţial investitor, deşi procedura a fost reluată de două ori.

Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova, spune că totuşi municipalitatea este în continuare deschisă unor astfel de colaborări.

În opinia domniei sale cele mai importante dificultăţi în implementarea unui parteneriat public-privat ţin de lipsa garanţiilor pentru acoperirea riscurilor financiare şi recuperarea investiţiei, respectiv de pericolul ca unul dintre parteneri să se retragă într-o fază avansată de implementare.

Primăria Vaslui: Parteneriat pentru realizarea unui bazar şi târg auto

În luna august Primăria municipiului Vaslui a iniţiat tratative pentru un parteneriat în vederea realizării unui bazar şi târg auto. "Parteneriatul public-privat ar fi benefic pentru unităţile administrativ- teritoariale, însă impedimentul major în dezvoltarea acestora este cauzat de legislaţia incoerentă", au precizat oficialii Primăriei Vaslui.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional