Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Peste 38,66 milioane de lei vor fi investite, în acest an, de Consiliul Judeţean Bihor

F.A. Investiţii /

Consiliul Judeţean Bihor a alocat un buget pentru derularea obiectivelor investiţionale, în valoare mai mare de 38,66 milioane de lei. Aproape toată suma va fi cheltuită în primele şase luni ale anului, ne-a spus Filip Cheşeli, director în cadrul Consiliului. Astfel, valoarea repartizată pentru primul semestru al anului se ridică la mai mult de 38,32 milioane de lei.

Unul dintre programele de investiţii aflate în derulare în judeţul Bihor este cel de alimentare cu apă la sate. Acesta este finanţat din credite externe, antreprenorul general fiind "Solel Boneh International" România, din Bucureşti. Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 3,83 milioane de lei.

Un alt proiect pe care Consiliul Judeţean Bihor îl derulează presupune alimentarea cu apă la sate, din surse de bugetul de stat. În acest caz, totalul investiţional este de 1,34 milioane de lei

Un ultim program pe care ni l-a prezentat domnul Cheşeli este cel care vizează lucrările de pietruiri aferente drumurilor comunale, proiect finanţat de la bugetul de stat, având o valoare totală de 1,35 milioane de lei.

În Municipiul Oradea, din judeţul Bihor, au fost eliberate, de la începutul anului şi până în prezent, 581 de autorizaţii de construcţie.

Dintre acestea, 244 de autorizaţii vizează domeniul locuinţelor (116 pentru construcţie, 44 pentru modificări, 26 pentru lucrări de schimbare a destinaţiei imobilelor, 10 autorizaţii pentru extindere, 22 pentru mansardare şi etajare şi 26 pentru demolare). Alte 179 de autorizaţii au fost eliberate pentru reclamă (108 - firmă, 40 - panou, 25 - comerţ şi 6 - industrie), restul de 158 de autorizaţii fiind întocmite pentru alte activităţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional