Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PIAŢA IMOBILIARĂCasă de vânzare în Cornu

F.A. Piaţa Imobiliară /

Casă de vânzare în Cornu

Casa este situată în judeţul Prahova, localitatea Cornu, în zona semicentrală. Preţul de vânzare este de 215.000 euro, circa 1.082 euro/metru pătrat.

Casa are cinci camere, o suprafaţă construită de 198,77 mp şi o suprafaţă utilă de 180,00 mp. Terenul aferent este de 570,00 mp şi are un front stradal de 17,50 m. Casa a fost construită în 2009 şi are un regim de înălţime de parter + etaj + mansardă.

La parter se află o cameră de zi, un dormitor, o baie, bucătăria, terasa, holul şi casa scării; la etaj sunt trei dormitoare, dintre care unul cu baie proprie, o altă baie şi un balcon; mansarda este neamenajată.

Construcţia este din cărămidă, cu fundaţie, stâlpi şi planşeu din beton armat, acoperită cu ţiglă de tablă, are tâmplărie din PVC cu geam termopan. Este izolată la exterior cu polistiren de 10 cm.

Curtea este amenajată cu copaci ornamentali, gazon, alei betonate. Casa beneficiază de camere de supraveghere video, alarmă, monitorizare intervenţie, precum şi utilităţi: apă, canalizare, gaze, curent electric, CaTV.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional