Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Platile prin POS CCE se reiau

I.D. Perspective /

Johannes Hahn, Comisarul european pentru politica regionala

Johannes Hahn, Comisarul european pentru politica regionala

Comisia Europeana a decis reluarea platilor in cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea competitivitatii economice" (POS CCE), a anuntat Johannes Hahn, Comisarul european pentru politica regionala.

"Serviciile Comisiei au decis deblocarea programului in urma masurilor comprehensive de eliminare a deficientelor, intreprinse de autoritatile romane. Solicitarile de rambursare pot fi din nou procesate, iar investitiile de acest tip, atat de valoroase pentru Romania, pot continua. Astfel, ne putem concentra acum mai mult asupra planificarii pentru perioada urmatoare de finantare.", a declarat Hahn.

Comisia Europeana asteapta sa primeasca, in zilele urmatoare, un proiect complet al acordului de parteneriat. In termeni practici, ceea ce se asteapta cu deosebit interes este strategia prin care Romania va beneficia din plin de investitiile structurale ale Uniunii Europene, in contextul unei politici regionale reformate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional