Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

PlayStation 5 ajunge în ţara noastră în noiembrie

Perspective /

PlayStation 5 ajunge în ţara noastră în noiembrie
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Veşti bune pentru amatorii de jocuri video, copii sau adulţi. Cele mai bune jocuri din istoria PlayStation, precum Marvel"s Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty: Black Ops Cold War, şi Demon"s Souls vor fi disponibile pe PS5. Sony Interactive Entertainment (SIE) a anunţat data de lansare şi detaliile legate de preţ pentru consola PlayStation 5. Consola se va lansa pe 12 noiembrie în şapte pieţe cheie: Statele Unite, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă, Japonia şi Coreea de Sud. Lansarea la nivel global va continua pe 19 noiembrie, atunci când consola va fi disponibilă şi în celelalte regiuni, inclusiv în Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Asia şi Africa de Sud. PS5 Digital Edition va fi disponibilă la un preţ de vânzare recomandat de 1.999,99 lei, iar consola PS5 cu unitate optică Blu-ray Ultra-HD va putea fi achiziţionată la un preţ recomandat de 2.499,99 lei. Ambele modele PS5 vor utiliza acelaşi sistem dedicat ce integrează atât CPU, cât GPU, pentru grafică de înaltă fidelitate, până la rezoluţia 4K, dar şi acelaşi SSD ultra-rapid cu I/O (input/output) integrat care va livra încărcare extrem de rapidă. De asemenea, ambele modele PS5 oferă o experienţă imersivă mai profundă, datorită controlerului wireless DualSense şi capabilităţilor audio 3D, astfel încât jucătorii să se bucure de aceleaşi experienţe de gaming transformaţionale, indiferent de versiunea PS5 pe care o vor alege.

    "Încă de când am anunţat pentru prima dată anul trecut noua noastră generaţie de console, am primit o susţinere uimitoare din partea dezvoltatorilor şi a fanilor jocurilor video din întreaga lume, iar acest lucru este cu adevărat impresionant", a spus Jim Ryan, Preşedinte şi CEO Sony Interactive Entertainment. La portofoliul său de jocuri, SIE a dezvăluit că va adăuga o serie de noi titluri care vor fi disponibile pe PS5, printre care:

    Devil May Cry 5 Special Edition (Capcom); Final Fantasy XVI (Square Enix); Five Nights at Freddy"s Security Breach (Steel Wool Studios şi ScottGames); Hogwarts Legacy (Warner Bros. Games); A new God of War title (Santa Monica Studio). Jocurile exclusive SIE Worldwide Studios vor avea la lansare preţuri recomandate începând de la 299 lei până la 399 lei.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional