Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

POS Mediu - Managementul deşeurilorAlba: Până la finele anului, CJ Alba depune cerere de finanţare

F.A. Investiţii /

Preşedintele CJ Alba, domnul Ion Dumitrel, ne-a declarat că documentele suport aferente cererii de finanţare pentru proiectul "Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba" sunt în faza de pregătire.

Pentru acest proiect, Consiliul Judeţean Alba beneficiază de asistenţă tehnică oferită de către consorţiul Kocks-Enviroplan-EPEM-Romair Consulting, prin implementarea de către Ministerul Mediului a proiectului de "Asistenţă tehnică în vederea pregătirii proiectelor în sectorul deşeurilor solide" finanţat din fonduri ISPA.

Valoarea totală a proiectului este de 29,52 milioane euro.

Dintre documentaele suport ale cererii de finanţare a fost finalizat şi aprobat Master Planul. Studiul de fezabilitate este finalizat şi se afla, la jumătatea lunii august, în proces de analizare. De asemenea, a fost demarată şi procedura de obţinere a acordului de mediu, Termenul de depunere a proiectului pentru finanţare este estimat la finele acestui an. Durata de implementare este de maxim 2 ani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional