Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

POS Mediu - Managementul deşeurilorBrăila: Proiect în pregătire

F.A. Investiţii /

Proiectul realizat de către Consiliul Judeţean Brăila se referă la implementarea unui sistem de mangement integrat al deşeurilor pe toată raza judeţului Brăila.

Sistemul cuprinde realizarea următoarele obiective:

- construcţia staţiei de sortare, cu o capacitate de 30.000 tone/an şi a unei staţii de compost cu o capacitate de 26.000 tone/an, pentru zona 1, lângă depozitul conform Muchea, situate pe amplasamentul comunei Vadeni, cu o suprafaţă de 25.000 mp;

- construcţia unui depozit nou de deşeuri (compus din trei celule) cu o capacitate de 72.357 metri cubi pentru prima celulă şi a unei staţii de sortare cu o capacitate de 5.000 tone/an, pentru zonele 2 şi 3, situate pe amplasamentul oraşului Ianca, cu o suprafaţă de 77.500 mp;

- construcţia unei staţii de transfer cu o capacitate totală de 5.000 tone/an, pentru zona 3, situată pe amplasamentul oraşului Însurăţei, cu o suprafaţă de 7.000 mp;

- achiziţionarea de echipamente pentru colectarea deşeurilor pentru toate localităţile din judeţul Brăila;

- închiderea depozitului de deşeuri neconform situat pe amplasamentul oraşului Ianca, cu o suprafaţă de 11.600 mp

Valoarea estimată a proiectului este de 28, 96 milioane euro (tva inclus), iar implementare este prevăzută să se deruleze în perioada 2008 - 2013.

Procedurile de licitaţie pentru atribuirea lucrărilor vor demara după aprobarea cererii de finanţare, ne-au spus oficialii CJ Brăila.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional