Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

POS Mediu - Sisteme de apă şi apă uzatăArad: În această toamnă încep licitaţiile pentru proiectul din judeţul Arad

F.A. Investiţii /

Arad: În această toamnă încep licitaţiile pentru proiectul din judeţul Arad

Procedurile licitaţiilor pentru atribuirea lucrărilor de execuţie în cadrul proiectului ""Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Arad"" vor fi lansate în luna septembrie.

Valoarea estimată a proiectului este de 139,6 milioane euro, lucrările urmând să se încheie în 15 noiembrie 2013.

Proiectul presupune investiţii în tratarea şi distribuţia apei potabile, precum şi colectarea şi epurarea apelor uzate şi va fi implementat de către "Compania de Apă Arad" S.A. în Arad, Fântânele, Şiria, Galşa, Curtici, Macea, Sântana, Ghioroc, Cuvin, Miniş, Păuliş, Ineu, Pecica, Pâncota, Nădlac şi Lipova.

Se vor face lucrări de reabilitare a fronturilor de captare, a staţiilor de tratare a apei potabile şi a conductelor de aducţiune, extinderea şi reabilitarea reţelei de distribuţie a apei potabile, inclusiv staţii de pompare, reabilitarea rezervoarelor, extinderea şi reabilitarea reţelei de canalizare, inclusiv a staţiilor de pompare şi construirea şi extinderea a 7 staţii de epurare.

Toate componentele vor fi implementate prin intermediul a 14 contracte de lucrări pentru extinderea şi reabilitarea infrastructurii de distribuţie a apei şi a sistemelor de canalizare şi a două contracte de servicii de asistenţă tehnică pentru managementul proiectului şi supervizarea lucrărilor. În luna august urmau să demareze procedurile de licitare pentru contractele de asistenţă tehnică şi supervizarea lucrărilor.

La jumătatea lunii august fuseseră deja publicate anunţurile de intenţie pentru lucrări şi pentru asistenţă tehnică şi supervizare lucrări.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional