Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

POS Mediu - Sisteme de apă şi apă uzatăMureş şi Harghita: Reţea de apă şi canalizare de 111 milioane euro

F.A. Investiţii /

Sistemul de alimentare cu apă şi de apă uzată din judeţele Mureş şi Harghita va fi extins şi reabilitat prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu. Proiectul aflat în pregătire are o valoare totală estimată de aproape 111 milioane euro, la care se adaugă TVA. Studiul de fezabilitate a fost elaborat de consorţiul EWW Energie AG şi Rodeco Consulting GMBH, prin Măsura ISPA 2005, iar contractul de proiectare a fost încheiat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor.

Proiectul urmează să fie depus spre finanţare în perioada septembrie-octombrie 2010, ne-a declarat doamna Lokodi Edita Emoke, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Potrivit sursei citate, licitaţia pentru atribuirea lucrărilor urmează a fi demarată în termen de 4-8 luni de la semnarea contractului de finanţare. Conform studiului de fezabilitate, durata de implementare a proiectului este de 2010-2014.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai precizat că proiectul presupune investiţii în tratarea apei potabile şi de distribuţie, precum şi colectarea apelor uzate în aglomerări urbane situate pe teritoriul judeţelor Mureş şi Harghita, toate operate de compania "Aquaserv" SA, Târgu Mureş.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional