Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Prahova Industrial ParcPrahova Industrial Parc, Vălenii de Munte

F.A. Investiţii /

Prahova Industrial Parc, Vălenii de Munte
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Suprafaţa totală a parcului industrial din Vălenii de Munte este de aproximativ 28 de ha. Parcul este închiriat în procent de aproximativ 90%, în prezent mai fiind disponibil pentru închiriere aproximativ 5.000 mp în clădiri şi 25.000 mp teren pe care se pot realiza investiţii, ne-a spus domnul Tudor Nicolae Puiu, director general al SC "Prahova Industrial Parc" SA, societatea care administrează parcul.

    "Având în vedere discuţiile avansate purtate cu diverşi investitori ne propunem ca până la finele anului 2012 să închiriem toate clădirile libere urmând să căutăm firme care să investească şi pe terenul liber disponibil", ne-a spus domnul Tudor Nicolae Puiu.

    Valoarea actuală a chiriei este de aproximativ 4 lei pe mp şi aceasta poate fi negociată în funcţie de destinaţia clădirii închiriate (magazin depozitare, hală producţie etc), iar valoarea cesiunii este de aproximativ 1 leu pe mp.

    Societatea administratoare asigură firmelor locatare utilităţi (energie electrică, gaze naturale, apă-canalizare).

    SC "Prahova Industrial Parc" SA Vălenii de Munte a luat fiinţă în anul 200. Parcul este operaţional din anul 2002 şi are ca specific producţia industrială.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional