Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Praktiker România lansează Cardul pentru Profesionişti

Ioana Dogaru Amenajări /

Praktiker România lansează Cardul pentru Profesionişti

Praktiker lansează "cardul pentru profesionişti", un proiect al departamentului de vânzări B2B, dedicat exclusiv profesioniştilor, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Cu acest card, profesionistul primeşte reduceri atât pentru clientul final, cât şi pentru el. Cardul este disponibil la birourile de informaţii din fiecare magazin Praktiker şi poate fi ridicat pe loc, după completarea unui contract.

Profesionist Praktiker poate deveni orice persoană juridică sau persoană fizică autorizată care activează în oricare dintre domeniile: structuri, instalaţii, amenajare grădina, finisaje, montaj sau ale domenii conexe.

Potrivit sursei citate, cardul reprezintă un pachet de beneficii exclusive precum:

- Reducere de 5% la fiecare achiziţie efectuată cu cardul;

- Bonus lunar în funcţie de totalul achiziţiilor;

- Bonus anual în funcţie de valoarea cumpărăturilor efectuate pe parcursul acelui an;

- Oferte dedicate: produse cu preţuri speciale.

Nicoleta Iordache, Director Vânzări B2B Praktiker România, a declarat: "Pentru că ne pasă de clienţii noştri şi suntem atenţi la nevoile lor, am lansat anul acesta Cardul pentru Profesionişti, cu avantaje atât pentru clientul final, cât şi pentru meşteri, pe principiul «cu cât cumperi mai mult, cu atât câştigi mai mult». Suntem siguri că va fi un produs de succes, fiind un sistem de loializare cu avantaje financiare clare pentru profesionişti. Pe de o parte îi ajută să ofere preţuri foarte bune clienţilor lor, pe de altă parte le aduce şi discounturi semnificative în vouchere valorice lunare sau anuale, de care beneficiază în mod direct".

Statutul de profesionist Praktiker este valabil nelimitat în timp şi se poate obţine prin simpla completare a unui contract, disponibil la birourile de informaţii din orice magazin Praktiker.

Cardurile sunt funcţionale în toate magazinele Praktiker.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional