Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Premier Imobiliare investeşte 15.000 de euro şi deschide prima sucursală din sectorul 3

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Giulio Angheloiu - Manager General şi fondator Premier Imobiliare

Giulio Angheloiu - Manager General şi fondator Premier Imobiliare

Premier Imobiliare anunţă deschiderea primei sucursale din sectorul 3, în urma unei investiţii de 15.000 de euro, arată un comunicat remis redacţiei.

Investiţia iniţială în acest nou punct de lucru reprezintă costuri de infrastructură, amenajări, telecomunicaţii ṣi marketing, conform sursei citate.

Noua sucursală Premier Imobiliare este amplasată pe Bulevardul Theodor Pallady, la nr. 35 şi deţine o suprafaţă de 120 m², generând pentru început 10 noi locuri de muncă.

Conform comunicării, "este o sucursală creată după linia principală de design pe care merge compania în prezent, un spaţiu comercial la parter de bloc, dotat şi utilat corespunzător cu cerinţele actuale ale pieţei imobiliare".

Prin această inaugurare, compania ajunge la un număr de 6 sucursale în Bucureşti şi Popeşti-Leordeni.

Giulio Angheloiu, Manager General ṣi fondator al companiei Premier Imobiliare: "Prin noua lansare de sucursală, ne dorim să dezvoltăm portofolii şi în alte zone ale capitalei. Zona de est a Bucureṣtiului este în plină dezvoltare, iar noi am sesizat acest potenţial la orizont. Oferta este completă, pachetul de servicii este all-inclusive: clientul vine la o cafea, alege casa, iar apoi consilierii Premier se ocupă de restul. În cei 22 de ani de activitate am revoluţionat conceptul de agenţie imobiliară, atât în sectorul 4, cât şi în oraṣul Popeşti-Leordeni. Acest lucru dorim să îl realizăm ṣi în sectorul 3 în perioada imediat următoare".

Odată cu extinderea în sectorul 3, compania Premier Imobiliare vizează o creştere a vânzărilor cu 19% pentru anul 2016.

Înfiinţat în anul 1994, Grupul Imobiliar Premier deţine 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate în sectorul 4 şi oraşul Popeşti-Leordeni şi una în sectorul 3.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional