Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Preţuri mai mari şi cu 10%, la Târgul Imobiliar Naţional

L.B. Piaţa Imobiliară /

Un număr de 20 de proiecte rezidenţiale noi sunt lansate şi promovate în premieră şi în exclusivitate la ediţia din această primăvară a tIMOn - târg imobiliar naţional, totalizând peste 1.500 de locuinţe.

Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn, a spus că cea mai ieftină locuinţă de la târg nu mai costă 15-16 mii de euro, pragul crescând la 18.900 de euro, pentru o garsonieră în zona Fundeni. Totodată, cea mai ieftină vilă din cadrul târgului a fost de 55 de mii de euro. Domnul Vlăsceanu a declarat: "Cele mai scumpe locuinţe de la târg sar peste un milion de euro. Vorbim de o casă de 1,8 milioane de euro pe şoseaua Kiseleff şi o alta de 1,9 milioane de euro pe Calea Victoriei.

La această ediţie a târgului, am remarcat o uşoară creştere a preţurilor pe segmentul rezidenţial - vorbim de creşteri chiar şi de 10% pe zonele periurbane, zonele consacrate în vânzări până anul acesta". Potrivit domniei sale, expozanţii oferă discounturi între 2 şi 30% din valoarea unei locuinţe.Cel mai mare discount de la târg este de 60 mii de euro, pentru un apartament de patru camere din Bulevardul Timişoara, oferit de către Imoteca. Dintre ofertele special gândite de expozanţi pentru vizitatorii târgului mai amintim: The Concept a decis să plătească taxele notariale în locul clienţilor, Trend Residence oferă o reducere de 6000 de euro pe perioada târgului, vilele City Garden se vând cu 89 de mii de euro, iar cele de pe malul lacului Buftea, în Peninsulele Residence, se vând cu 72 de mii de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional