Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Productia industriei constructiilor metalice a crescut fata de anul trecut

I.D. Perspective /

Productia industriei constructiilor metalice si a produselor din metal (exclusiv masini, utilaje si instalatii) a scazut cu 6,8% (serie bruta) si a crescut cu 8% (serie ajustata) in luna august fata de luna precedenta, potrivit datelor publicate Institutul National de Statistica.

Comparativ cu luna august 2012, in luna august a acestui an productia a crescut cu 6,3% ca serie bruta si cu 4,6% ca serie ajustata.

In primele opt luni ale anului productia din industria constructiilor metalice a inregistrat o crestere de 2,9% ca serie bruta si de 5% ca serie ajustata.

Productia industriala natioala a scazut in luna august fata de luna precedenta cu 15,7% (serie bruta) si cu 1,0% (serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate).

in luna august 2013,(serie bruta) fata de luna precedenta cu 15,7%, iar ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 1,0%.

Fata de luna corespunzatoare din anul precedent, productia industriala a crescut cu 4,3% ca serie bruta, respectiv cu 5,6% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate.

In perioada 1 iannuarie-31 august 2013, comparativ cu acelasi interval al anului trecut, productia industriala a crescut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 6,6%, respectiv cu 6,0%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional