Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PROIECT DE 100 DE MILIOANE DE EURO"Bouygues" construieşte două blocuri turn modulare în Singapore

Investiţii /

"Bouygues" construieşte două blocuri turn modulare în Singapore
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Dezvoltatorul imobiliar "United Venture Development" - societate mixtă aparţinând "UOL Venture Investments" şi "Singland Homes" - a încheiat un contract în valoare de circa 100 de milioane de euro cu "Dragages Singapore", subsidiara locală a "Bouygues Construction", pentru construcţia a două blocuri turn în centrul oraşului, potrivit Global Construction Review.

    Noul proiect, care a fost anunţat la finele lunii mai, este creat de ADDP Architects. Blocurile, situate pe Clementi Avenue, vor fi înalte de 140 de metri, vor avea 40 de etaje, respectiv 505 apartamente cu o suprafaţă totală de aproximativ 46.000 de metri pătraţi.

    Conform reglementărilor din Singapore, "Dragages" va utiliza un sistem modular de construcţii bazat pe o structură de beton armat. Toate celelalte elemente structurale, în special mijlocul turnurilor, vor fi realizate utilizând tehnici tradiţionale. Per ansamblu, circa 1.900 de module vor fi instalate folosind macarale turn de mare capacitate.

    Lucrul la aceste turnuri este programat să înceapă în scurt timp şi va dura trei ani. Predarea apartamentelor este aşteptată la finele primului semestru din 2019.

    Nicolas Borit, directorul executiv adjunct al "Bouygues Batiment International", responsabil cu regiunea Asia-Pacific, a declarat: "Experienţa pe care o are pe această piaţă Dragages şi sistemul de construcţii ales au fost factori decisivi la câştigarea contractului din Singapore".

    "Bouygues" a subliniat că se extinde în regiunea Asia-Pacific. Recent, grupul a predat MahaNakhon Tower, cea mai înaltă clădire din Thailanda, iar în prezent derulează un număr de proiecte de design-constrcţie în regiune, printre care al cincilea turn al hotelului de lux City of Dreams din Macao şi primul proiect imobiliar al său din India, Eternia & Enigma.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional