Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Proiecte cu finantare europeanaGorj: Licitaţie pentru execuţia lucrărilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

F.A. Investiţii /

Consiliul Judeţean Gorj derulează prin Programul Operaţional Regional, proiectul vizând reabilitarea, modernizarea şi echiparea ambu­latorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. La mijlocul lunii mai era în curs etapa realizării procedurilor de achiziţie publică pentru servicii de audit şi servicii de promovare proiect. Urma ca în luna mai să fie lansate procedurile pentru achiziţia publică de execuţie lucrări şi furnizare dotări, cu o valoare estimată la 14,63 milioane de lei, fără TVA. De asemenea, urma să înceapă şi achiziţia publică pentru servicii dirigenţie de şantier. Valoare estimată a acestora era de aproximativ 140.000 lei, fără TVA.

Până la mijlocul lunii mai nu au fost solicitate rambursări în cadrul acestui proiect, deoarece semnarea con­tractului de finanţare a avut loc în luna februarie. Însă până la sfârşitul lunii mai, după finalizarea primei proceduri de achiziţie publică, va fi înaintată cererea de prefinanţare. Durata de implementare a proiectului este de 24 de luni, mai spun reprezentanţii CJ Gorj.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional