Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

PROIECTE DE INVESTIŢIIReabilitare şcoli: Ofertele pentru termoizolarea a două şcoli sunt în evaluare

F.A. Investiţii /

Peste 2 milioane de lei fonduri nerambursabile a obţinut municipiul Orăştie, din Hunedoara, pentru reabilitarea a două unităţi de învâţământ preuniversitar. Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de 3,58 milioane lei, din care fondurile europene sunt de 2,3 milioane lei.

Contractul pentru execuţia lucrărilor de reabilitare termică pentru şcolile generale "Dr. Aurel Vlad" şi "Dominic Stanca" a fost scos la licitaţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice la 18 august 2011, ne-a precizat doamna Maria Hosu, consilier Achiziţii Publice în cadrul Primăriei Municipiului Orăştie.

Serviciile de execuţie au fost estimate la suma de 1,57 milioane lei. Operatorii economici au putut depune ofertele până la data de 14 septembrie 2011, la finele lunii septembrie ofertele fiind în evaluare.

Lucrările cuprinse în proiect au în vedere executarea termoizolării faţadelor existente cu plăci din polistiren expandat şi ignifugat. Soclurile urmează să fie termoizolate cu plăci din polistiren difuzabil, rezistent la şocuri mecanice.

Realizarea finisajelor va presupune aplicarea tencuielilor speciale de exterior, subţiri, armate cu plase din fibre de sticlă. Finisajele exterioare cuprind vopsitorii lavabile de exterior respirante, impermeabile la apă. Totodată, vor fi montate şorturile de tablă de protecţie şi glafuri exterioare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional