Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

PROIECTE DE INVESTIŢIIReabilitarea unor străzi din oraşul Măgurele ar putea fi executată de "Straco Group"

F.A. Investiţii /

Reabilitarea unor străzi din oraşul Măgurele ar putea fi executată de "Straco Group"

Locuitorii din Măgurele se vor bucura de străzi asfaltate şi fără gropi, după implementarea celui mai mare proiect pe care îl derulează primăria din localitate.

Municipalitatea pregătea, la jumătatea lunii octombrie, licitaţiile pentru contractele de publicitate, management şi consultanţă.

Potrivit unor surse locale, firma "Straco Group" s-a arătat interesată de lucrări iar reprezentaţii săi au făcut o vizită precontractuală încă din martie 2011. Se pare că această firmă a fost selectată pentru executarea lucrărilor încă înainte de semnarea contractului de finanţare europeană.

Proiectul este co-finanţat de Uniunea Europeană şi trebuie implementat în termen de 24 de luni.

Cele 12 străzi care vor fi reabilitate sunt: Atomiştilor (1850 m), Bucureşti (1787 m), Codrului (600 m), Codrului (250 m), Mărăşeşti (1750 m), Rovine (300 m), Mihai Eminescu (580 m), Caragiale (330 m), George Călinescu (330 m), Ioan Slavici (626 m), Bujorului (220 m), Panselelor (150 m), Albăstrelelor (300 m).

Zonele menţionate vor fi trecute de la sistemul cu pavaj la asfalt, vor fi prevăzute căi de scurgere a apelor pluviale, marcaje rutiere, largiri de carosabil, refacerea trotuarelor şi a bordurilor.

Strada Atomiştilor care porneşte de la pasarelă până în Bucureşti va avea patru benzi, în loc de două cum are în prezent şi va fi prevăzută cu canalizare pentru apele pluviale, trotuar şi piste pentru biciclete. Celelalte străzi vor fi asfaltate, vor avea şanţuri pentru evacuare pluvială şi trotuare cu spaţii verzi. Pe strada Bucureşti care face legătura cu Centura vor fi puşi limitatori de viteza şi restricţii de tonaj.

Străzile pietruite ca Bucureşti, Călinescu, Eminescu, Slavici vor fi asfaltate în totalitate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional