Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

PROIECTE FINANŢATE CU FONDURI EUROPENEVulcan, Hunedoara: Cinci şcoli vor fi modernizate

F.A. Investiţii /

Vulcan, Hunedoara: Cinci şcoli vor fi modernizate

Lucrările de modernizare a cinci şcoli din municipiul Vulcan, judeţul Hunedoara vor fi realizate de societatea "Consmin" SA Petroşani, în asociere cu "Acomin" SA Cluj Napoca şi "Elcomet" SRL Petroşani.

Contractul, în valoare de 12,62 milioane lei, a fost semnat între asociere şi beneficiarul proiectului, Primăria Municipiului Vulcan, la data 19 aprilie 2011.

Valoarea totală a proiectului de modernizare este de 17,89 milioane lei.

Finanţarea se va face din fonduri europene însumând 12 milioane lei, prin Programul Operaţional Regional, Axa priopritară 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.4. De asemenea, proiectul va fi susţinut financiar prin fonduri de la bugetul de stat în valoare de 1,84 milioane lei. Contribuţia proprie a beneficiarului va fi de 283.000 lei.

Totodată, Primăria Vulcan a atribuit contractul pentru serviciile de dirigenţie de şantier din cadrul proiectului "Modernizarea unităţilor de învăţământ: Şcoala Generală nr. 1, Şcoala Generală nr. 3, Şcoala Generală nr. 4, Şcoala Generală nr. 5, Şcoala Generală nr. 6 din Municipiul Vulcan". Câştigătoarea licitaţiei a fost societatea SC Decomar Proiect SRL Simeria, costurile aferente acestor servicii fiind de 85.000 lei fără TVA. Semnarea contractului a avut loc la data de 21 aprilie 2011, potrivit domnului ing. Gheorghe Ilie, primarul municipiului Vulcan.

La sfârşitul lunii iunie, cel târziu începutul lunii iulie, urmau să fie contractate, prin achiziţie directă, serviciile de audit şi de achiziţie produse, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii primăriei Vulcan la mijlocul lunii iunie.

Contractul pentru serviciile de audit este estimat la valoarea de 50.000 lei, iar cel pentru achiziţia de produse are o valoare estimată la 1 milion lei. Vor fi achiziţionate echipamente IT în valoare de 463.500 lei şi echipamente pentu laborator însumând 587.520 lei, a precizat domnul Gheorghe Ilie.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis la data de 10 mai 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional