Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PROIECTE INVESTIŢIICompanii: 362 de societăţi au obţinut circa 58 milioane lei finanţare nerambursabilă în această vară

F.A. Investiţii /

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Un număr de 362 de proiecte ale societăţilor comerciale au obţinut în această vară finanţare din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional, Axa Prioritară 4 Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local, Domeniul Major de Intervenţie 4.3 "Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor". Este vorba de contractele de finanţare semnate în perioada iunie - august 2011.

    Suma totală a fondurilor nerambursabile obţinute este de aproape 58 milioane lei.

    Foarte multe dintre proiectele care au obţinut finanţare sunt pentru modernizarea şi dotarea unor cabinete medicale, de întreţinere corporală şi mai ales pentru cabinete stomatologice. Acestea sunt urmate de service-uri şi spălătorii auto.

    Între proiectele mari remarcăm înfiinţarea unei fabrici pentru producţia de cosmetice şi produse parafarmaceutice naturiste la Braşov. Beneficiar este firma SC Abemar Med SRL din Braşov. Valoarea totală a proiectului depăşeşte 470 mii de euro, iar fondurile nerambursabile sunt de 200.000 de euro (suma maximă care se acordă prin această măsură).

    Cel mai costisitor proiect care a obţinut finanţare în această vară este "Centrul de întreţinere corporală" pe are firma "Laser Med" îl realizează la Iasi. Valoarea totală a acestui proiect este de 514 mii euro.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional