Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Proiectul ERA PARK Iaşi, extins cu o suprafaţă închiriabilă de 30.000 mp

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul Argo Capital Property va extinde centrul comercial Era Park din Iaşi cu o suprafaţă închiriabilă de 30.000 de metri pătraţi, printr-o investiţie de 33 de milioane de euro, informează un comunicat de presă al consultantului DTZ Echinox.

Era Park Iaşi este unul dintre cele mai mari centre comerciale din regiunea de nord-est a ţării şi se adresează unui număr de aproximativ 350.000 de locuitori din oraş si împrejurimi.

Centrul comercial este situat la câteva minute de centrul oraşului Iaşi şi dispune de o parcare de 3.500 de locuri.

"Extinderea va completa actualul mix de chiriaşi cu o serie de noi retaileri de fashion consacraţi. Creşterea traficului, dar şi modificarea profilului clienţilor ne determină, de asemenea, să integram în proiect un cinematograf multiplex cu nouă săli şi să extindem zona de food court, care a devenit din ce în ce mai importantă pentru clienţii noştri", a precizat Dennis Selinas, CEO-ul Argo Capital Management Property.

După finalizarea lucrărilor de extindere, Era Park va avea o suprafaţă închiriabilă de aproape 80.000 de metri pătraţi şi va cuprinde 90 de magazine. Discuţiile cu o parte dintre viitorii chiriaşi au fost deja demarate, astfel că o parte dintre contractele de închiriere vor fi semnate în scurt timp, se arată în comunicat.

Argo Real Estate Opportunities Fund (ARGO) este unul dintre cei mai mari proprietari de parcuri de retail şi centre comerciale din Europa Centrală şi de Sud- Est, deţinând proiecte ce totalizează peste 260.000 mp.

Fondul este administrat de Argo Group Limited (AGL), companie fondată în 2000, şi administrează active în valoare de 400 milioane de dolari.

În ţara noastră, Argo Real Estate Opportunities Fund deţine trei parcuri de retail: Shopping City Suceava, Era Shopping Park Oradea şi Era Shopping Park Iaşi, cumulând o suprafaţă totală închiriabilă de peste 190.000 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional