Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Ramona Manescu: Accesul la finantare este prioritatea nr. 1

I.D. Perspective /

Ramona Manescu, ministrul transporturilor

Ramona Manescu, ministrul transporturilor

Prioritatile noului Ministru al Transporturilor Ramona Manescu sunt accesul la finantare, buna administrare a banilor publici si a institutiei, precum si integritatea procesului de guvernare.

In cadrul primului discurs tinut in calitate de ministru al transporturilor Ramona Manescu a declarat:

"O preocupare constanta in activitatea mea va fi sa asigur ministerului accesul la finantare astfel incat proiectele strategice sa fie deblocate si finalizate in bune conditii.

Buna administrare a banilor si institutiilor publice din subordinea ministerului este principiul dupa care vom actiona de aici inainte. Asta inseamna ca lucram in echipa, dar in acelasi timp ne asumam si raspunderea individuala, ne mobilizam si responsabilizam profesionistii din interiorul ministerului pentru a duce la bun sfarsit, la termen, toate proiectele agreate."

Aspru criticata de presa pentru lipsa de experienta in domeniul transporturilor Ramona Manescu a pus in evidenta colaborarea sa cu Ministerul Transporturilor in scopul deblocarii si accesarii fondurilor europene din Programul Operational Sectorial Transporturi.

De asemenea ministrul a tinut sa sublinieze ca este o buna cunoscatoare a mecanismelor de accesare a fondurilor europene. In calitate de europarlamentar Ramona Manescu a fost implicata direct in negocierile dintre Parlamentul European, Consiliu si Comisia Europeana referitoare la noul pachet legislativ privind accesarea fondurilor europene din urmatorul exercitiu financiar.

Odata cu investirea noului ministru la transporturi va urma o perioada de evaluare si organizare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional