Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

RE/MAX îşi extinde reţeaua cu un nou birou în Bucureşti

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

RE/MAX îşi extinde reţeaua cu un nou birou în Bucureşti

Compania RE/MAX România inagurează o nouă franciză în Capitală. Astfel, începând cu 1 mai, reţeaua de francize imobiliare RE/MAX din ţara noastră ajunge la 19 birouri, cea mai nouă investiţie vizând inaugurarea celui de-al treilea birou din Bucureşti, informează un comunicat al companiei remis redacţiei.

RE/MAX Capital, situat în zona de nord a Capitalei, este lansat de către Marian Teleleu, fost asociat de vânzări al RE/MAX România, şi avocatul Răzvan Vlădulescu. Pentru noua agenţie, cei doi antreprenori şi-au propus construirea unei echipe de 15 agenţi care vor gestiona tranzacţii atât din segmentul rezidenţial, cât şi office şi comercial.

Potrivit comunicatului, investiţia în noua afacere s-a realizat gradual şi a ajuns până la 20.000 euro, antreprenorii sau agenţiile imobiliare independente având posibilitatea de a achiziţiona o franciză cu un cost cuprins între 5.900 şi 9.900 de euro. Prin afilierea la reţea, fiecare agenţie are avantajul de a face parte dintr-o afacere în care, în acest moment, există pe plan local peste 120 de agenţi în cele 19 birouri.

În acest context, RE/MAX îşi continuă dezvoltarea, punând accent pe Bucureşti, principalul pol de dezvoltare imobiliară al ţării, unde sunt vizate 25 de francize în următorii 10 ani. În planurile companiei din acest caz sunt incluse şi oraşe precum Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa sau Timişoara, pentru cel din urmă pregătindu-se noi parteneriate.

RE/MAX, companie de real estate, a fost înfiinţată în 1973 în Denver. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de ţări, cu peste 1.600 birouri şi 15.000 de agenţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional