Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

RE/MAX: Revenirea pieţei imobiliare a dus la creşterea numărului de agenţi

Cristina Radu Piaţa Imobiliară /

Răzvan Cuc, RE/MAX România

Răzvan Cuc, RE/MAX România

RE/MAX România, companie care activează în domeniul real-estate, a declarat că 2017 este cel mai bun an pentru piaţa imobiliară, după perioada de criză. Astfel, din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţi din acest motiv să activeze în domeniu, conform unui comunicat de presă trimis Redacţiei de către firma de real-estate.

Atât antreprenorii care îşi deschid un business sau achiziţionează o franciză în acest segment, cât şi cei care se angajează într-o agenţie imobiliară o fac pentru că simt o oportunitate reală de dezvoltare, deşi vin de multe ori din alte domenii de activitate. Pentru cei ce doresc să se perfecţioneze, Academia RE/MAX a gândit un program educaţional complet, complex, pe diferite niveluri, fiind adaptat nevoilor fiecăruia.

Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România, a declarat: "Învăţarea trebuie să fie un proces continuu, mai ales într-un mediu atât de dinamic cum este cel imobiliar, căci lucrurile pe care le ştim acum s-ar putea să nu mai fie valabile mâine". Acesta a adăugat: "Nici cei mai buni agenţi şi brokeri de azi nu au deţinut de la început toate abilităţile necesare pentru succesul în imobiliare, însă au fost deschişi spre a învăţa".

Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România, a afirmat: "Ne-am propus ca prin intermediul Academiei RE/MAX să schimbăm industria imobiliară din România". Acesta a continuat: "Nevoia de educaţie în domeniul imobiliar este recunoscută de toţi cei care activează în acest domeniu, dar şi de clienţi, care îşi doresc să beneficieze de servicii profesioniste atunci când apelează la un agent imobiliar".

Informaţiile din cadrul cursurilor sunt adaptate pieţei din România, iar programul Academiei RE/MAX include un pachet de beneficii unic pentru ţara noastră: traininguri gratuite ţinute de experţi; evenimente cu speakeri internationali de renume mondial; acces permanent la cursuri online; materiale şi resurse doar pentru membri.

Peste 500 agenţi imobiliari şi owneri din domeniu au absolvit programele de training ale Academiei RE/MAX, în cei peste trei ani de la lansarea proiectului. Pentru ultima parte a anului în curs, Academia RE/MAX a pregătit o serie de seminarii de 2 ore: "8 strategii de creştere în afacerile imobiliare". Programul este următorul: Constanţa - 11 septembrie; Timişoara - 3 octombrie; Iaşi - 25 octombrie; Braşov - 7 noiembrie; Bucureşti - 21 noiembrie şi Cluj - 29 noiembrie. Din dorinţa ca cât mai mulţi agenţi imobiliari din piaţă să beneficieze de educaţie,accesul la aceste seminarii va fi gratuit.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional