Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

RE/MAX România îşi extinde reţeaua locală cu încă două noi francize

Adina Lateş Piaţa Imobiliară /

RE/MAX România îşi extinde reţeaua locală cu încă două noi francize

RE/MAX îşi continuă expansiunea pe plan naţional şi anunţă deschiderea a două noi birouri în Bucureşti şi Oradea, ajungând astfel la 15 agenţii în România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit companiei, RE/MAX are deja francize în oraşe precum Cluj-Napoca, Arad, Bistriţa, Braşov, Suceava, Bacău, Sibiu şi Bucureşti. Dintre acestea, jumătate sunt reprezentate de conversii - agenţii imobiliare ce au ales să se afilieze reţelei RE/MAX, iar jumătate sunt start-up-uri - antreprenori ce şi-au dorit începerea unui business în real-estate, trendul urmând să se menţină şi pentru noile birouri ce urmează a fi inaugurate în următoarea perioadă.

"Fiecare dintre oraşele alese pentru extindere reprezintă pentru noi zone cu potenţial mare de creştere. Astfel, Bucureşti este, fără îndoială, principalul centru de dezvoltare al industriei imobiliare şi locul în care vizăm deschiderea celor mai multe birouri, mai exact 25 de francize în următorii 10 ani", a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

În ceea ce priveşte Oradea, oraş în care RE/MAX deschide primul birou în această lună, Răzvan Cuc admite că este o zonă de interes pe termen lung, perioadă în care compania vizează atingerea unui număr de trei birouri, precizează comunicatul.

Conform sursei citate, cele două noi birouri ce urmează a fi inaugurate, ambele reprezentând start-up-uri, vor avea, împreună, 10 agenţi special pregătiţi în cadrul Academiei RE/MAX. De asemenea, ambele echipe vor avea acces la noua platformă CRM (Customer Relationship Management), recent lansată în urma unei investiţii de 100.000 euro.

"În acest fel, le oferim noilor membri ai echipei acces la peste 1 milion de proprietăţi listate în platforma globală şi peste 100.000 de agenţi RE/MAX din 97 de ţări, alături de care pot desfăşura tranzacţii în colaborare", a subliniat reprezentantul companiei.

"Raportat la planurile pentru următoarea perioadă, RE/MAX vizează, pe termen lung, atingerea unui număr de 110 francize în România până în 2023", arată comunicatul.

"În 2016, ne vom concentra pe dezvoltarea reţelei de birouri din Bucureşti, însă nu excludem nici principalii poli de dezvoltare ai ţării precum Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa sau Timişoara. De asemenea, ne îndreptăm atenţia şi către oraşele cu un număr mai mic de locuitori, dar unde există potenţial imobiliar", a mai adăugat Răzvan Cuc.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional