RESTAURANT P
Proiecte / 05 septembrie 2014

Caracteristici: Regim de înălţime: P
S teren =2300 mp
Procentul de ocupare al terenului =35.91%
Coeficientul de utilizare al terenului: =2.78 m2 A.d.c./ m2 teren
S construită =826 mp
S desfăşurată =826 mp
Înălţimea maximă = 7.5 m
Înălţime la cornişe = 6 mp
S betonată alei = 75 mp
Acest proiect vizează un restaurant unde fiecare colţişor are povestea lui. Restaurantul este locul ideal unde vă puteţi organiza întâlnirile şi mesele de afaceri, aniversările şi orice eveniment important din viaţa dumneavoastră.
Identitatea vizuală a unui restaurant deschis într-un oraş devine un element important în supravieţuirea unui local pe o piaţă abundentă (dacă nu saturată).
Restaurantul împreună cu terasele din jurul acestuia alcătuiesc un ansamblu ce vă oferă diferite stiluri de aranjamente şi ambianţă. Astfel, oricare dintre acestea vor face mic dejunul, prânzul sau cina cât mai plăcute.
Spaţiile acestui restaurant se completează armonios, cu forme simple şi clare căpătând personalitate prin adăugarea de culori calde şi materiale cu diferite nuanţe şi se întind pe o suprafaţă de 826 mp.
Acest restaurant cuprinde sală de mese, bucătărie, un spaţiu de dans şi două grupuri sanitare. Plastica arhitecturală (prin forma deschiderilor, prin raportul dintre plinuri şi goluri) se raportează la stilul restaurantelor moderne.
MATERIALE PROPUSE
Pereţii exteriori se vor realiza din BCA, placaţi cu termosistem din polistiren de 10 cm şi finisaţi cu tencuială decorativă pe bază de cuarţ. Tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termopan.
FINISAJE INTERIOARE
Tâmplăria interioară este din PVC. Acoperişul clădirii este de tip şarpantă. Finisajele interioare prevăzute sunt moderne şi de calitate. Pentru pereţi şi tavane s-au ales zugrăveli lavabile anticondens şi zugrăveli pe bază de cuarţ.