Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Restaurant pe parter şi mansardă

Proiecte /

Restaurant pe parter şi mansardă
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Caracteristici: Regim de înălţime: parter + mansardă

    S teren = 1.000 mp

    Procentul de ocupare al terenului = 74%

    Coeficientul de utilizare al terenului: = 0,81 m2 A.d.c./ m2 teren

    S construită = 740 mp

    S desfăşurată = 819 mp

    Înălţimea maximă = 8,5 m

    Înălţimea la cornişă = 5 m

    S betonată alei = 105 mp

    Scopul acestei unităţi de alimentaţie publică este de a răspunde în cele mai bune condiţii cererii de preparate culinare şi de băuturi. Se ştie că, în zilele noastre, indiferent dacă este vorba de o localitate mare sau mică, în restaurante se alimentează un număr tot mai mare de oameni (în special orăşenii care iau masa destul de des în afara locuinţei lor).

    Restaurantul, cu ambianţa sa discret luxoasă, cu excelenta bucătărie, minunata lista de băuturi şi serviciul impecabil, este astăzi o adresă elegantă ce garantează reuşita întâlnirilor de afaceri.

    Proiectul de faţă analizează întregul proces de servire ce are loc într-un restaurant cu caracter recreativ-distractiv. La o primă vedere, în acest loc problemele nu există. Acest spaţiu funcţionează la standarde foarte ridicate şi caută să satisfacă exigenţe superioare. Este o unitate care caută să îşi menţină un look modern şi să fie în pas cu ultimele tendinţe.

    Spaţiile acestui restaurant se completează armonios, cu forme simple şi clare, căpătând personalitate prin adăugarea de culori calde şi materiale cu diferite nuanţe şi se întind pe o suprafaţă de 740 mp .

    Construcţia se desfăşoară pe două niveluri (parter şi mansardă). Parterul cuprinde sala de mese, bucătărie, un spaţiu de dans şi două grupuri sanitare. La mansardă a fost organizată zona de noapte, ce include două dormitoare, şi un hol. Terasa parterului face legătura între sala de mese şi exterior. Plastica arhitecturală (prin forma deschiderilor, prin raportul dintre plinuri şi goluri) se raportează la stilul restaurantelor moderne. Suprafaţa desfăşurată a locuinţei este de 819 mp.

    MATERIALE PROPUSE

    Pereţii exteriori se vor realiza din BCA, placaţi cu termosistem din polistiren de 10 cm şi finisaţi cu tencuială decorativă pe bază de cuarţ. Tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termopan.

    FINISAJE INTERIOARE

    Tâmplăria interioară este din PVC. Acoperişul clădirii este tip şarpantă în 9 ape. Finisajele interioare prevăzute sunt moderne şi de calitate. Pentru pereţi şi tavane s-au ales zugrăveli lavabile anticondens şi zugrăveli pe bază de cuarţ.

    SC SILVORA TERA SRL

    Project Manager - Răzvan Olteanu

    Designer - Sur Ionuţ

    Coordonare Proiect Revista BURSA Construcţiilor: Larisa Onofrei

    E-mail: consultantarapida@yahoo.com,

    Contact: 0726015696, 0758608810

    www.new-idea.ro

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional