Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

S-a deschis Târgul Imobiliar Naţional

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

S-a deschis Târgul Imobiliar Naţional

Zona de nord a Capitalei, un punct de interes maxim pentru dezvoltatori

Târgul Imobiliar Naţional tIMOn s-a deschis astăzi, în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, cu 2.100 mp suprafaţă de expunere şi 18.500 de oferte de locuinţe noi disponibile spre vânzare, cu o valoarea de piaţă de peste un miliard de euro, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

Preţurile locuinţelor pornesc de la 17.000 de euro, iar dezvoltatorii oferă pe perioada derulării târgului reduceri speciale la achiziţie, de până la 15%, spun organizatorii.

În total, oferta târgului se concentrează în 303 proiecte imobiliare, care reprezintă cea mai mare parte a proiectelor rezidenţiale disponibile pe piaţă la momentul actual.

"Mediul economic prielnic schimbă perspectiva de investiţii a dezvoltatorilor de clădiri de birouri, care aleg acum să construiască ansambluri rezidenţiale. Cererea de locuinţe noi în creştere de pe piaţa imobiliară a dus la repoziţionarea afacerilor unor dezvoltatori importanţi din mediul economic. Sunt investitori care de mai bine de un deceniu construiesc clădiri de birouri în Bucureşti, însă au decis că acum este momentul cel mai bun pentru a face un pas înainte şi de a investi în construcţia de ansambluri rezidenţiale", se arată în comunicat.

Michele Nusco, CEO şi unul dintre acţionarii grupului italian Nusco, a declarat: "Ne aflăm într-un moment bun al pieţei imobiliare în care apetitul clienţilor este din ce în ce mai mare spre achiziţiile de locuinţe noi, iar fondurile companiei trebuie utilizate pentru a investi şi dezvolta proiecte care aduc valoare adăugată şi profit".

Potrivit organizatorilor, zona de nord a Capitalei este un punct de interes maxim pentru dezvoltatori, acest lucru fiind confirmat de investiţiile care se fac în această perioadă pentru construcţia de locuinţe noi.

"În ciuda faptului că majoritatea segmentelor pieţei este suprasaturat, tIMOn a adus mereu noutăţi inedite şi nu se abate de la tradiţie nici la această ediţie. Se observă tot mai mult orientarea companiilor imobiliare către serviciile pentru clienţi şi ivestitori şi, prin urmare, orientarea către creşterea calităţii pieţei imobiliare şi a deciziilor de achiziţie", a precizat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional