Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Service Auto şi Staţie PECO

Proiecte /

Service Auto şi Staţie PECO
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Caracteristici:

    S teren = 7452 mp

    Procentul de ocupare a terenului = 5.36 %

    Coeficientul de utilizare a terenului: = 0.06 m2 A.d.c./ m2 teren

    S construită = 400 mp

    S desfăşurată = 520 mp

    Înălţimea maximă = 8 m

    Înălţimea la cornişe = 6 m

    S betonată alei = 200 mp

    Dorinţa de a oferii servicii de calitate cu echipamente performante de ultimă generaţie, ne-a determinat să realizăm acest service auto , situat în zona autostrăzii A1 (Piteşti-Bucureşti). Conceptul a fost dezvoltat urmărind dorinţa clientului de a se adresa unui service care să ofere o gama variată de servicii de calitate şi produse,deţinând o competenţă tehnică ridicată pentru diagnoză , reparaţia şi întreţinerea autoturismelor

    Acest proiect este conceput pentru o zona urbană pe un spaţiu cât mai larg. Volumetric, arhitectura este specifică construcţiilor industriale din zone urbane. Beneficiarii au luat în calcul şi varianta de a realiza o staţie Peco, dat fiind faptul că se află într-o zona urbană foarte aglomerată. Acest service oferă clienţilor servicii complete de mecanică, electrică , diagnoză , tinichigerie , vopsitorie, preluarea şi returnarea autoturismelor din parcul dumneavoastră auto pe platformă (în caz de accident sau pentru reparaţii), parcare (cazare) auto,depozitare anvelope (iarnă/vară).

    În incinta acestei locaţii, pe lângă service-ul auto, se va realiza şi o staţie peco, satisfăcând, totodată, şi nevoile celor care sunt în tranzit. Desfăşurarea activităţii are loc pe o suprafaţă de 7452 mp .

    MATERIALE PROPUSE

    Construcţia este proiectată pe structură metalică, panouri sandwich.

    Pereţii exteriori se vor realiza din panouri sandwich. Tâmplăria exterioară este din PVC cu geam termopan.

    FINISAJE INTERIOARE

    Acoperişul clădirii este tip şarpantă în 2 ape. Finisajele interioare prevăzute sunt moderne şi de calitate. Pentru pereţii şi tavanele din birouri s-au ales zugrăveli lavabile anticondens şi zugrăveli pe baza de cuarţ.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional