Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"SIF Moldova" a investit 65 milioane de lei în realizarea complexului comercial Veranda Mall

Stelian Bădescu Piaţa Imobiliară /

Machetă Veranda Mall

Machetă Veranda Mall

"SIF Moldova" (SIF2) a investit 65 de milioane de lei în realizarea complexului comercial Veranda Mall Bucureşti, se arată într-un raport al emitentului, remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Societatea precizează: "În acord cu strategia aprobată de acţionari şi consecvenţi principiilor de guvernanţă corporativă asumate, informăm acţionarii că SIF Moldova a investit 65 milioane lei în realizarea complexului comercial Veranda Mall Bucureşti, a cărui deschidere are loc astăzi. Mall-ul este situat în zona OBOR, una dintre cele mai importante zone comerciale stradale ale Bucureştiului, având o suprafaţă închiriabilă de circa 30.000 mp".

Potrivit SIF2, modalitatea de gestionare a resurselor acestui proiect de către acţionari şi finanţatori asigură atingerea performanţelor estimate la iniţierea acestuia.

Societatea este implicată şi în derularea unei alte investiţii în sectorul imobiliar, proiectul rezidenţial Baba Novac din Bucureşti, care integrează active ale societăţii Tesatoriile Reunite.

"Începând cu anul 2015, SIF Moldova a iniţiat un program de diversificare a investiţiilor directe cu un potenţial impact pozitiv asupra performanţelor pe termen mediu şi lung ale portofoliului (sunt vizate sectoarele: imobiliar, agricol, hotelier)", menţionează emitentul.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional