Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Silviana Petre Badea, numită la conducerea "JLL" în ţara noastră

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

Silviana Petre Badea

Silviana Petre Badea

Compania de consultanţă imobiliară "JLL" anunţă numirea Silvianei Petre Badea în funcţia de managing director al biroului din ţara noastră, poziţie pe care o va ocupa începând cu 1 martie 2017.

Silviana Badea lucrează în cadrul "JLL" din anul 2015, când a devenit şef al departamentului de Capital Markets, potrivit unui comunicat al companiei, trimis Redacţiei.

În ultimii doi ani, operaţiunile "JLL" din ţara noastră au fost conduse de Andrew Peirson, care în paralel a asigurat managementul pentru regiunea Europei de Sud-Est, din biroul din Belgrad, Serbia.

Andrew Peirson, managing director SEE în cadrul companiei, a comentat: "Suntem încântaţi de numirea Silvianei la conducerea activităţii din România, mai ales având în vedere experienţa şi succesul avute până acum pe această piaţă, dar şi reputaţia de care se bucură, fiind unul dintre cei mai respectaţi consultanţi din domeniul investiţiilor imobiliare din România. Ea a fost implicată în extinderea afacerii JLL în România, infiinţând inclusiv o divizie de finanţare, cu rezultate foarte bune până în prezent".

"JLL" este o firmă specializată în servicii profesionale şi de management al investiţiilor, dedicate domeniului imobiliar. Înregistrând venituri anuale globale de 5,4 miliarde dolari SUA, "JLL" activează în 230 de sucursale în 80 de ţări şi înglobează cca 60.000 de angajaţi în întreaga lume.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional