Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"Skanska" a lansat proiectul Campus 6

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

"Skanska" a lansat proiectul Campus 6

Constructorul şi dezvoltatorul imobiliar "Skanska" a demarat astăzi proiectul Campus 6, cel mai nou proiect al companiei pe plan local.

La ceremonia de lansare au participat Gabriel Mutu, primarul sectorului 6, mai mulţi membri din conducerea grupului "Skanska", precum şi chiriaşi şi parteneri ai companiei.

"Noul nostru proiect aflat în apropiere de staţia de metrou Politehnica marchează extinderea Skanska în zona Centru-Vest a Bucureştiului. Odată cu acest pas, Skanska îşi consolidează poziţia şi îşi îndeplineşte unul dintre obiectivele strategice, acela de a fi prezentă în două zone din Bucureşti", a declarat Aurelia Luca, country manager "Skanska" Property România.

Campus 6 include patru clădiri de birouri care oferă o suprafaţă închiriabilă totală de 81.000 de metri pătraţi (mp) şi două niveluri subterane cu 1.000 de locuri de parcare.

Termenul de livrare pentru prima fază este trimestrul al treilea din 2018. "Aceasta va fi certifiată LEED Gold şi va integra soluţii sustenabile care vor minimiza amprenta complexului asupra mediului şi vor reduce semnificativ costurile de operare", susţine compania.

Campus 6 este conceput ca un hub social: proiectul cuprinde zone verzi de interacţiune dotate cu prize electrice şi Wi-Fi, zone de tip amfiteatru care vor găzdui întruniri de business şi sociale, restaurante şi cafenele cu terase.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional