Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Spitalul judeţean Buzău va fi modernizat începând cu acest an

F.A. Investiţii /

Spitalul judeţean Buzău va fi modernizat începând cu acest an
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Zece milioane de lei sunt repartizate în acest an de către Consiliul Judeţean Buzău pentru lucrări de infrastructură rutieră. Totodată, pentru modernizarea, extinderea şi dotarea unităţilor de învăţămînt special din judeţ sunt alocate 4,93 milioane lei, iar pentru modernizarea infrastructurii de sănătate 10,1 milioane lei.

    Bugetul propriu de investiţii al judeţului Buzău este de 56,89 milioane lei, mai mic cu 4,22% faţă de cel din anul 2011.

    În 2012 vor fi demarate lucrările de modernizare a "Ambulatoriului Spitalului Judeţean Buzău" -proiect cu finanţare din fonduri europene nerambursabile. Bugetul proiectului este în sumă totală de 1,47 milioane lei. Din valoarea eligibilă a proiectului, 85% reprezintă fonduri nerambursabile europene, 13% sunt contribuţii de la bugetul de stat şi 2% este contribuţia proprie a Consiliului Judeţean.

    În acest an va demara elaborarea documentaţiilor - studiu de fezabilitate şi proiect tehnic - pentru proiectul "Master Plan: Plan de investiţii pe termen lung pentru perioada 2008-2038 privind sistemul de management integrat al deşeurilor în judeţul Buzău". Valoarea estimată a proiectului este de 10,48 milioane lei.

    În acest an vor fi făcute primele cheltuieli legate de îmbunătăţirea eficacităţii organizaţionale prin proiectul "Reducerea riscurilor la nivel judeţean printr-o mai bună comunicare în cadrul Comitetului Judeţean pentru situaţii de urgenţă". Valoarea totală a proiectului este de 1,43 milioane lei, 85% fiind acoperită din fonduri europene nerambursabile.

    Consiliul Judeţean Buzău asigură cofinanţarea pentru următoarele proiecte cu finanţare din fonduri europene nerambursabile:

    - reabilitarea Muzeului Judeţean Buzău;

    - extinderea clădirii cu dotările corespunzătoare şi modernizarea utilităţilor la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Buzău;

    - extinderea clădirii şi modernizarea utilităţilor la Liceul pentru Deficienţi de Vedere Buzău;

    -extinderea clădirii şi modernizarea utilităţilor la Şcoala Specială nr. 2 Buzău;

    -reabilitarea Centrului de Asistenţă Medico -Socială din localitatea Pogoanele, judeţul Buzău;

    -LIFE+ privind valorificarea deşeurilor din construcţii şi demolări din judeţul Buzău.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional