Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

"Swan Office Park Pipera" va avea 54.000 metri pătraţi suprafaţă construită

F.A. Investiţii /

În imagini, stadiul lucrărilor la finele lunii iunie 2008

În imagini, stadiul lucrărilor la finele lunii iunie 2008

Proiectul "Swan Office Park Pipera" include patru cădiri cu cinci şi şase etaje, grupate în forma literei U, şi un turn cu 11 niveluri. Suprafaţa construită va fi de 54.000 metri pătraţi, cea închiriabilă va ajunge la 49.500 mp. Într-o a doua etapă, o nouă clădire cu o suprafaţă de aproximativ 12.000 mp va fi adăugată complexului. Aceasta va completa proiectul fie cu birouri de lux, fie cu un hotel elegant şi modern.

Antreprenor general al proiectului este SC "Summa Europe Contracting" SRL Bucureşti. Lucrările de excavaţie sunt realizate de "Apolodor"SRL, iar cele de consolidare de "Agisfor" SRL. Dezvoltatorul proiectului este "Arca East Invest". Managerul de proiect este "Brüssler Projekt Management", proiectul preliminar fiind realizat de "HPP international" Munchen.

Proiectantul de arhitectură este "Studio 10M" Bucureşti, cel de rezistenţă "Procema Engineering" SRL Bucureşti, iar cel de instalaţii "Sommering Install" SRL.

Lucrările au început în noiembrie 2007 şi urmează să fie finalizate în decembrie 2010.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional