Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

TÂRGUL IMOBILIAR PROJECT EXPO:Cel mai ieftin apartament dintr-un ansamblu rezidenţial nou costă 18.680 euro

Mina Irina Piaţa Imobiliară /

Cel mai ieftin apartament dintr-un ansamblu rezidenţial nou costă 18.680 euro

La Târgul Imobiliar Project Expo, care se va desfăşura în perioada 1-3 iulie, în Piaţa Victoriei, cel mai ieftin apartament situat într-un ansamblu rezidenţial nou costă 18.680 euro, iar cei care sunt în căutarea unei case pot opta pentru cele din lemn care au un preţ de 24.000 euro, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Totodată, reducerile de preţ ajung până la 15.000 euro, iar dezvoltatorii s-au adaptat cerinţelor din piaţă în ceea ce priveşte suprafeţele locuinţelor.

"Vitan Estates aduce în România un concept american, o alternativa pentru cei care doresc sa închirieze un apartament în Bucuresti. Proiectul din zona Mihai Bravu are 10 etaje, având disponibile 160 de locuinte: studiouri, doua si trei camere, toate utilate si mobilate (la cerere, nemobilate). Chiria pentru un studio nemobilat este de 250 de euro pe lună, în timp ce, pentru cel mobilat, pretul este de 275 de euro. Pentru 2 camere, chiria este 350 euro, respectiv 400 euro (mobilat). Pentru apartamentele de trei camere preţurile variază între 400 si 450 de euro Abonamentul la cablu şi internet este inclus în preţul chiriei. Printre alte avantaje se numără serviciul de concierge, pază 24/7, spălătorie, sala de fitness, supermarket, bistro şi multe altele. Toate bucătăriile sunt mobilate şi utilate, indiferent dacă viitorul chiriaş optează pentru o locuinţă mobilată sau una nemobilată", se arată în comunicatul citat.

La capitolul proprietăţi de vânzare cea mai ieftină garsonieră prezentată în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo se află în ansamblul New City Residence Fundeni, aceasta are un preţ de 18.680 euro având aproape 34 mp. În acelaşi proiect, apartamentele cu două camere şi o suprafaţă de 42,63 mp au preţul de 23.400 euro.

La polul opus se află un preţ de 1.350.000 euro, aceasta fiind investiţia necesară pentru a achiziţiona un întreg complex touristic. Greenstone Land situat în comuna Corbu, judeţul Constanţa, dispune de 28 de camere, terenuri de tenis de câmp şi fotbal, piscină, foişor şi o terasă care poate găzdui până la 150 persoane simultan.

Toţi expozanţii care vor fi prezenţi la Târgul Imobiliar Project Expo au oferte speciale pe perioada celor trei zile ale evenimentului, conform sursei citate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional