Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Târgul Imobiliar Project Expo se va desfăşura în 13-15 noiembrie, la Sala Palatului

Andrei Stan Piaţa Imobiliară /

Anul imobiliar va fi încheiat de Târgul Imobiliar Project Expo, care se va desfăşura la Sala Palatului, în perioada 13-15 noiembrie şi va cuprinde lansări de proiecte, anunţă organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

În cadrul Târgului vor fi şi oferte speciale la locuinţe.

Printre expozanţii care deja şi-au confirmat participarea se numără: New City Residence, New Town, Cubic Residence, Evo Casa, Palladium Residence, Trend Residence, Rin Nord Residence, Vitan Residence, Tineretului Residence, Militari Residence, Tineretului City, Carol City Park, Vile Ghindari.

"Tendinţa care pare să caracterizeze acest sfârşit de an este reorientarea unei mari părţi dintre dezvoltatori către locuinţe cu suprafeţe ceva mai mari şi amplasate în zone mai apropiate de centrul Capitalei. Chiar şi investitori cu tradiţie în zonele periferice ale Bucureştiului îşi adaugă în portofoliu proiecte rezidenţiale situate în cartiere care până acum erau dominate de blocuri construite înainte de anii "90. Un exemplu este dezvoltatorul ansamblului Militari Residence, care a lansat în cadrul Târgului Imobiliar Project Expo din luna septembrie proiectele Carol City Park şi Tineretului City. Cele două proiecte vor fi prezente şi la ediţia din luna noiembrie a Târgului Imobiliar Project Expo, iar reprezentanţii companiei promit discounturi şi oferte speciale pentru toţi cei care vor vizita standurile de prezentare", se arată în comunicat.

Ultima ediţie a Târgului Imobiliar Project Expo, care s-a desfăşurat în Piaţa Victoriei, a avut parte de un număr record de vizitatori, dar şi de expozanţi. "Şi poate cel important este faptul că, în perioada desfăşurării evenimentului, câteva zeci de familii şi-au găsit locuinţa mult visată", precizează organizatorii

Ultima ediţie din 2015 a Târgului Imobiliar Project Expo are loc la Sala Palatului, în perioada 13-15 noiembrie. Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10:00 - 19:00 vineri şi sâmbătă, iar duminică 10:00-16:00.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional