Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Târgul Naţional Imobiliar - TNI 19-21 MAI 2017

Piaţa Imobiliară /

Târgul Naţional Imobiliar - TNI 19-21 MAI 2017

Proprietăţi cu preţuri între 4.700 euro şi 4,2 milioane

Cel mai mare târg imobiliar din ultimii 7 ani - Târgul Naţional Imobiliar TNI - începe vineri, 19 mai, ora 10.00 la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea. Evenimentul va fi unul de amploare prin numărul record de 122 de participanţi ce vin în întâmpinarea clienţilor cu peste 15.000 oferte imobiliare pentru locuinţe noi şi vechi, case de vacanţă, terenuri din Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Cluj, Valea Prahovei, Braşov, dar şi celelalte zone ale ţării.

Preţul minim în cadrul târgului imobiliar este de 4.700 euro TVA inclus pentru o construcţie din lemn ce poate fi utilizată ca locuinţă de vacanţă şi despre care vizitatorii TNI pot găsi mai multe detalii la standul Imopedia, iar preţul maxim este de 4,2 milioane de euro pentru un hotel din Predeal de 5 stele ce face parte din portofoliul agenţiei Mervani Invest.

TNI: 40% din oferte se încadrează în Programul Prima Casă

Programul Prima Casă a salvat segmentul imobiliar aflat în criză şi continuă să fie la mare căutare şi acum când piaţa imobiliară este efervescentă. Conform unui comunicat emis în luna mai de Fondul Naţional de Garantare (FNGCIMM), Programul Prima Casă a atins un maxim istoric de peste 500 de solicitări de garantare pe zi.

În acest context, târgul imobiliar din 19-21 mai reprezintă cadrul ideal în care toţi cei interesaţi îşi pot găsi locul pe care să-l numească "acasă", având ocazia de a alege din peste 6.000 de locuinţe ce se încadrează în programul Prima Casă. În cadrul TNI cele mai accesibile locuinţe noi fac parte din portofoliul agenţiei Premier Service şi au preţul de pornire de 24.000 euro TVA inclus pentru o garsonieră de 34mp ce este situată în sudul Bucureştiului, pe Şoseaua Giurgiului, 41.500 euro TVA inclus pentru un apartament de 2 camere, 44mp în zona Berceni, în ansamblul Creativ Residence şi de 53.500 euro TVA inclus pentru un apartament de 3 camere, 58mp, din White Residences.

TNI: Se caută din nou locuinţele din nordul Bucureştiului

Locuinţele amplasate în nordul capitalei au revenit în atenţia cumpărătorilor odată cu intensificarea tranzacţionării pe segmentul rezidenţial de lux în ultimele 10 luni. Preferate datorită finisajelor de calitate, a suprafeţelor generoase şi a amplasării în cartiere selecte, aproape de parcuri, marile corporaţii şi aeroport, segmentul imobiliar de lux este bine reprezentat în cadrul târgului, 30% din oferta imobiliară fiind concentrată în zona de nord Bucureştiului.

"Târgurile imobiliare reprezintă pentru orice dezvoltator un bun prilej de a lua pulsul pieţei, de a avea contact direct cu potenţialii clienţi şi de a înţelege preferinţele cumpărătorilor. Greenfield Băneasa aduce la prima ediţie din acest an a TNI o ofertă care vine în întâmpinarea principalelor cerinţe ale pieţei din acest moment: bucătării închise şi compartimentări inteligente, suprafeţe optime cuprinse între 61 şi 111 mp şi, nu în ultimul rând, dotări de calitate superioară: încălzire prin pardoseală, centrală termică Viessman, ferestre cu 5 camere de izolare Salamander - Streamline, parchet cu grosimea de 8 mm Egger, uşă intrare blindată Pinum, uşi interioare Pinum Smart, gresie şi faianţă Delta Design", declară Adriana Patru, Marketing Specialist în cadrul Impact Developer & Contractor.

TNI: Soluţii pentru investiţii pe termen lung

Creşterile de preţuri continuă, iar în luna aprilie, conform Indicelui Imobiliare.ro Constanţa este al patrulea mare oraş din ţară, după Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, în care preţul pe metru pătrat a depăşit pragul psihologic de 1.000 euro/mp, înregistrând un avans de 2,1%. Dinamismul resimţit pe întreg segmentul imobiliar a dus de revenirea încrederii generale în piaţa de profil şi la creşterea apetitului pentru achiziţia de locuinţe de vacanţă ca soluţie de investiţie pe termen lung. În cadrul târgului imobiliar TNI vizitatorii îşi pot alege locuinţe de vacanţă în Mamaia Nord cu vedere la Marea Neagră al căror preţ porneşte de la 29.000 euro, beneficiind şi de toate facilităţile unui resort de detalie internaţională.

Şi locuinţele cu vedere la munte sunt o variantă sigură de investiţie, fiind la mare căutare în orice perioadă a anului. Preţurile pornesc de la 24.500 euro pentru apartamente în Buşteni Regal Apartments şi respectiv 27.000 euro în Cioplea Best View din Predeal. În cadrul TNI persoanele interesate de proprietăţile de vacanţă pot alege din peste 3.000 de unităţi situate la mare şi la munte.

Dacă vreţi să vă relaxaţi într-un peisaj de vis aproape de Bucureşti, în care să beneficiaţi de apartamente cu grădină cu acces la ponton, debarcader, piscine, terenuri de tenis şi cluburi de socializare, ansamblul Club Lac Snagov are imobile de vacanţă cu preţuri între 45.000 euro şi 260.000 euro.

TNI - târgul imobiliar cu finanţare inclusă

Un eveniment imobiliar nu ar fi complet fără prezenţa soluţiilor de finanţare prin care nevoia de locuinţe se concretizează, devenind cerere. La târgul imobiliar ce începe vineri, 19 mai, vizitatorii pot discuta direct cu reprezentanţii BRD-GSG, Raiffeisen Bank şi Kiwi Finance, primind soluţia optimă de finanţare.

Nou în cadrul unui târg imobiliar- Case din containere maritime

Ingenioase şi ecologice, casele din containere maritime reprezintă soluţia pentru o locuinţă durabilă, modernă, extrem de rezistentă la cutremure, uşor de amplasat indiferent de locaţia terenului ce este accesibilă unei game largi de cumpărători. Deşi în România acest concept este prezent pentru prima dată în cadrul unui târg imobiliar, casele din containere maritime au un viitor promiţător, preţul de pornire fiind unul extrem de atractiv, de doar 11.990 euro + TVA.

Oferte şi discounturi maxime timp de 3 zile la TNI!

În România, preţurile locuinţelor au crescut în ritm alert de anul trecut până în prezent. Cea de-a doua jumătate a anului 2016 a adus o scumpire a imobilelor cu peste 7%, iar creşterea pentru 2017 este preconizată undeva între 8-10%, comparativ cu anul trecut. Conform portalului HomeZZ.ro, în primul trimestru al acestui an, bucureştenii au căutat apartamente de 2 camere, cu preţuri între 30.000 euro şi 100.000 euro, cartierele cele mai accesate fiind: Berceni, Militari, Brâncoveanu, Titan şi Drumul Taberei.

În cadrul TNI fiind reunită toată oferta imobiliară într-un singur loc, expozanţii au conceput oferte speciale pentru a face faţă concurenţei directe. În acest context cel mai bun moment de cumpărare este acum, pe durata celor 3 zile de expoziţie (19-21 mai), deoarece vizitatorii târgului imobiliar TNI au acces la proprietăţi imobiliare cu discounturi maxime. Astfel, vizitatorii au beneficii suplimentare doar pentru că îşi aleg locuinţa în cadrul celui mai mare târg imobiliar. Discounturi, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier şi înscrierea gratuită la concursuri cu premii pe loc sunt doar câteva din avantajele oferite vizitatorilor Târgului Naţional Imobiliar.

În plus, pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniu, vizitatorii târgului au acces gratuit la un program extins de workshopuri şi conferinţe pe teme de maxim interes. Detalii despre subiectele workshopurilor se găsesc pe websiteul evenimentului www.targulnationalimobiliar.ro.

Segmentul Locuinţelor Verzi în dezvoltare continuă

Segmentul clădirilor verzi a depăşit stadiul de trend, devenind un segment important al pieţei imobiliare din România. Cu scopul de a furniza cumpărătorilor de locuinţe informaţii importante despre beneficiile financiare, pentru sănătate şi confort ale caselor cu eficienţă energetică ridicată şi responsabile faţă de mediu, Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) prezintă în cadrul TNI Green Homes Pavilion. Pe durata celor trei zile ale expoziţiei, experţi din sectorul construcţiilor verzi vor susţine prezentări informative, vor oferi consultaţii gratuite despre cum să economiseşti bani alegând o locuinţă verde şi vor prezenta proiectele rezidenţiale din România certificate în cadrul programului "Case Verzi" al RoGBC-ului. În plus, la târgul imobiliar ce începe vineri, 19 mai la Palatul Parlamentului vizitatorii găsesc inclusiv soluţii de renovare pentru a-şi transforma imobilul pe care îl au deja într-unul mai ecologic şi mai eficient din punct de vedere energetic.

Pregătiţi-vă vizita La Tni!

Pentru a avea acces la informaţii concrete despre expozanţii evenimentului, ofertele acestora, suprize şi premii pentru vizitatori chiar înainte de expoziţia ce are loc în perioada 19-21 mai la Palatul Parlamentului, vă invităm să vă conectaţi la pagina de Facebook TNI.

Câteva din ofertele concrete din cadrul ediţiei TNI 19-21 mai:

- teren 1.000mp, intravilan Sinaia: 9.000 EURO TVA inclus;

- garsonieră 30mp în Berceni, Arena Apartments: 26.900 EURO+ TVA 5%;

- garsonieră 24mp în Grozăveşti, Grozăveşti Residence: 41.500 EURO TVA inclus;

- apartament 2 camere, 44mp în Coletina, Fundeni Lake: 43.000 EURO TVA inclus;

- apartament 2 camere, 55mp în Mamaia Nord, Building Ştefan: 43.900 EURO TVA inclus;

- garsonieră 42mp în Titan, Rebreanu Residece: 47.702 EURO+ TVA;

- apartament 2 camere, 55mp în Militari, Novum Invest Lacul Morii: 49.900 EURO TVA inclus;

- studio 48mp în Grozăveşti, Exigent Two: 54.000 EURO TVA inclus;

- apartament 2 camere, 52mp lângă Piaţa Delfinului, Citta Residential Park: 66.000 EURO + TVA 5%, CADOU voucher mobilă în valoare de 3.000 EURO;

- apartament 2 camere, 52mp în Băneasa, Siseşti 30 Residence: 70.520 EURO+ TVA;

- apartament 2 camere, 58mp în Vitan-Dristor, AH Residence Dristor: 78.000 EURO+ TVA;

- studio 54mp în zona Piaţa Victoriei, AXA Rezidenţial: 79.500 EURO+ TVA;

- apartament 2 camere, 70mp în Politehnica, Novum Invest Spaiul Independenţei: 82.900 EURO TVA inclus;

- apartament 2 camere, 55mp în Unirii- Calea Călăraşilor, Central Garden:83.400 EURO TVA inclus;

- vilă 92mp+ 440 mp teren în Căciulaţi, Moara Vlăsiei, La Prairie: 84.000 EURO redus la 78.000 EURO TVA inclus;

- apartament 3 camere, 67mp lângă Piaţa Delfinului, Citta Residential Park: 91.000 EURO + TVA 5%, CADOU voucher mobilă în valoare de 5.000 EURO;

- apartament 2 camere 55mp în Tineretului, Carol Park Vuetului:97.475 EURO+ TVA;

- vilă duplex în Corbeanca, Paladin Residence: 100.000 EURO+ TVA;

- apartament 3 camere, 95mp în zona Piaţa Victoriei, Icon Residence: 121.000 EURO+ TVA;

- casă duplex 120mp + 125 mp teren în Titan, Ozun Residence: 125.000 EURO TVA inclus;

- vilă 153 mp + 50 mp teren în Pipera, Catted Residences: 230.000 EURO TVA inclus;

- apartament 4 camere 127 mp + terasă 155mp, în zona Piaţa Victoriei, Axa Rezidenţial: 322.800 EURO+ TVA;

- vilă 195 mp+ 120 mp teren, în zona Pipera, Catted Residences: 320.000 EURO TVA inclus;

- apartament 4 camere 129 mp + terasă 65mp în Floreasca, Verdi Park Residece: 347.000 EURO+ TVA;

Vă aşteptăm la TNI, 19-21 mai 2017, Palatul Parlamentului, Sala UNIREA!

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00;

Bilet intrare: 10 RON

DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro; Telefon contact: 031.430.38.11; 0734.344.350

Cristina BERCEA - PR Manager- 0722.521.100; cristina@bdobc.ro

TNI - tradiţie în imobiliare

Cu o experienţă de 12 ani în organizarea de târguri imobiliare şi facilitarea tranzacţiilor în real estate, Târgul Naţional Imobiliar TNI este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar şi domeniile conexe acestuia, ce reuneşte în acelaşi loc şi timp companiile prestigioase, profesioniştii în domeniu, presa de specialitate şi publicul larg. Târgul Naţional Imobiliar marchează trendurile în imobiliar, creează oportunităţi de afaceri şi vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare şi dezvoltare a activităţii ce şi-a dovedit eficienţa pe parcursul celor 24 de ediţii ale TNI.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional