Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Târgul Naţional Imobiliar - TNI

Piaţa Imobiliară /

Târgul Naţional Imobiliar - TNI

15-17 aprilie 2016 - Palatul Parlamentului, Sala Unirea

Evenimentul imobiliar al primăverii - Târgul Naţional Imobiliar TNI - începe vineri, 15 aprilie, ora 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea.

Expoziţia se adresează persoanelor interesate de găsirea unei locuinţe prin Programul Prima Casă, amatorilor de proprietăţi premium şi persoanelor atrase de investiţii în sectorul imobiliar. Principalele companii ce activează în domeniul imobiliar, construcţii şi financiar din România sunt prezente în cadrul TNI cu oferte speciale şi reduceri de preţ. Portofoliul expoziţiei este variat, cuprinzând oferte de locuinţe noi şi vechi, spaţii comerciale, terenuri din Bucureşti, ILFOV, Braşov, Cluj, Constanţa, litoral, Valea Prahovei, dar şi celelalte zone ale ţării.

Prima Casă este aici!

Dinamica pieţei imobiliare s-a schimbat odată cu incertitudinea creată de legea "dării în plată ", astfel că cererile din segmentul rezidenţial s-au dublat faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, iar tinerii si familiile se grăbesc să semneze actele pentru o locuinţă.

Ediţia TNI din 15-17 aprilie vine în sprijinul celor interesati, reunind oferte imobiliare atractive, din care peste 70 % se încadrează în programul Prima Casă.

Pulsul pieţei imobiliare se ia la TNI!

Vizitatorii Târgului Naţional Imobiliar au acces pe durata celor 3 zile intense de eveniment, atât la dezvoltatorii şi agenţiile ce prezintă oferta imobiliară, cât şi la sursa de finanţare, instituţiile financiar-bancare, într-un singur loc, Palatul Parlamentului Sala Unirea. Astfel viitorii proprietari economisesc timp, energie şi le este facilitat procesul de analiză şi comparare a ofertelor din piaţă, fiind consiliaţi de specialişti în domeniu.

Pentru persoanele interesate de starea pieţei imobiliare în general, dar şi de posibilele repercursiuni ale intrării în vigoare a legii dării în plată, la TNI se pot obţine informaţii "la cald" de la toate entităţile economice implicate direct: dezvoltatori, finanţatori şi cumpărători, chiar în locaţia în care se votează legea.

Green Homes - între trend şi dovadă de evoluţie!

Romania Green Building Council (RoGBC), partener al Târgului Naţional Imobiliar promovează introducerea unor criterii legate de calitatea şi responsabilitatea faţă de mediu în sectorul construcţiilor. "Programul de certificare "Green Homes by Romania Green Building Council" oferit investitorilor şi dezvoltatorilor are un cost accesibil, este asociat unui program de creditare cu rata de dobândă preferenţială "Ipoteca Verde"şi cuprinde toate aspectele esenţiale în evaluarea şi identificarea pe piaţă a celor mai performante proiecte rezidenţiale care folosesc principiile unei construcţii sustenabile, cum ar fi: eficienţa energetică, non-toxicitatea materialelor folosite, protejarea pădurilor, managementul deşeurilor etc. Programul este în continuă creştere, 10 noi proiecte certificate sau în fază de pre-certificare au intrat în programul Green Homes, iar pentru anul viitor estimăm ca numărul unităţilor imobiliare certificate green să depăşească 4500. Proiecte de succes din cadrul programului nostru de locuinţe verzi precum Amber Gardens by Alesonor si Valley 21 by Dalghias Development sunt prezente la ediţia TNI ce începe vineri, 15 aprilie", declară Steven Borncamp, CEO al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC).

Pavilionul Locuinţe Verzi din cadrul TNI va furniza de asemenea cumpărătorilor de locuinţe informaţii despre beneficiile financiare, pentru sănătate şi confort ale locuinţelor sustenabile. Vizitatorii TNI vor afla detalii şi despre cel mai mare proiect de colaborare din lume pe tema renovării clădirilor BUILD UPON.

Anul 2016 aduce efervescenţă în sectorul imobiliar!

Jucătorii din sectorul real estate şi domeniile conexe mărturisesc că ultimul an a fost cel mai bun an, din 2008 încoace. Acest lucru este confirmat şi de cifrele portalului imobiliar IMOPEDIA.ro: "în primele trei luni ale lui 2016, numărul vizitatorilor a urcat cu aproape 15% faţă de perioada similară a anului trecut. Totodată, se observă o creştere semnificativă a căutărilor privind apartamentele cu trei camere (18%). Putem afirma, cu siguranţă, că începutul lui 2016 este cel mai bun început de an de la startul crizei", declară Bogdan Severin, director de vânzări IMOPEDIA.ro. Vizitatorii vor regăsi la standul numărul 1 "Harta Proprietăţilor care Contează", pe care vor fi expuse cele mai bune oferte imobiliare din această perioadă - atât locuinţe noi, cât şi locuinţe vechi, din toate cartierele Bucureştiului, pentru toate bugetele. Concepută special pentru a facilita legătura dintre utilizatorii finali şi agenţii imobiliari, "Harta Proprietăţilor care Contează" a demonstrat că este un proiect de succes, în cadrul ediţiilor TNI anterioare. De asemenea, tot în cadrul standului IMOPEDIA.ro vizitatorii pot afla informaţii despre patru proiecte rezidenţiale aflate pentru prima oară în cadrul unui târg de profil: AVE Properties Village, New Time Residence, Vatra Luminoasă Matei Voievod şi Văcăreşti Lake Apartments.

Capitala se dezvoltă pe axa Nord-Sud!

Aproximativ 3200 de locuinţe vor fi finalizate în acest an în zona de nord a Bucureştiului, potrivit unui studiu realizat de către Coldwell Banker Affiliates of Romania. "Cea mai mare pondere a acestor locuinţe, 66% (aproximativ 2200 de unităţi), este reprezentată de locuinţe destinate clasei medii, amplasate în zone precum Aviaţiei şi Băneasa în timp ce aproximativ 25%, adică peste 700 de unităţi, sunt locuinţe premium şi de lux, amplasate în zone precum Dorobanţi, Herăstrău sau Barbu Văcărescu", afirmă Alexandru Pricop, managing partner în cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

În timp ce zona de nord a capitalei a revenit în atenţia constructorilor de locuinţe, sudul Bucureştiului îşi continuă extinderea fulminantă. "Numărul de tranzacţii imobiliare realizate în ultimele 4 luni în zona de sud a capitalei s-a dublat faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar în momentul de faţă în peste 30% din ansamblurile rezidenţiale reprezentate de SudRezidenţial.ro clienţii se înscriu pe listă de aşteptare pentru a cumpăra o locuinţă. În cadrul Târgului Naţional Imobiliar TNI vom aduce în faţa clienţilor şi cel mai îndrăzneţ proiect imobiliar datorită dimensiunilor sale impresionante- Metalurgiei Park Residence- investiţie 100% românească", declară Cătălin Grigore, General Manager SudRezidential.ro.

Segmentul premium se află pe trend crescător

Segmentul locuinţelor premium înregistrează de asemenea o creştere semnificativă a dezvoltării, peste 1000 de locuinţe urmând a fi predate în acest an, cea mai mare parte a acestora, aproximativ 750 de unităţi, în zonele ultracentrale, Dorobanţi şi Floreasca - Barbu Văcărescu se arată în studiul realizat de partenerul TNI- Coldwell Banker Affiliates of Romania.

În cadrul ediţiei TNI ce începe vineri, 15 aprilie, cea mai scumpă proprietate prezentată este un penthouse situat pe strada Kiseleff în valoare de 1,3 milioane de EURO.

Pregătiţi-vă vizita la TNI!

Vizitatorii Târgului Naţional Imobiliar TNI au acces la informaţii concrete despre expozanţii evenimentului şi ofertele acestora chiar înainte de expoziţia ce are loc în perioada 15-17 aprilie la Palatul Parlamentului. Astfel vă puteţi pregăti vizita la TNI printând şi marcând standurile de interes pentru Dumneavoastră. Pentru lista expozanţilor TNI, schema spaţiului expoziţional, preţuri şi oferte concrete vă invităm să accesaţi site-ul evenimentului: www.targulnationalimobiliar.ro

Vă aşteptăm la TNI, 15-17 aprilie 2016, Palatul Parlamentului, Sala Unirea!

TNI 15-17 aprilie 2016, Palatul Parlamentului- Sala Unirea

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00; Duminică: 10.00 - 16.00; Bilet intrare: 5 Ron

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional