Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

tIMOn: premieră pentru Arena Naţională!

A.C. Piaţa Imobiliară /

tIMOn: premieră pentru Arena Naţională!

Prima expoziţie organizată pe cea mai mare arenă a ţării, după şase ani de la deschidere, este tIMOn, târg imobiliar, potrivit unui comunicat de presă.

Reprezentanţii tIMOn au transmis : "«Arena Naţională poate deveni un pol al expoziţiilor şi evenimentelor de profil din Capitală o dată cu deschiderea spre organizarea primei expoziţii în incinta sa. Între 25-28 mai se va desfăşura, la Arena Naţională, prima ediţie din acest an a tIMOn - târgul imobiliar naţional. Cel mai mare târg imobiliar din România se mută într-o locaţie nouă, reprezentativă pentru Bucureştiul modern şi va reuni un număr impresionant de oferte imobiliare, prezentate în exclusivitate de către cel mai mare număr de expozanţi dintre toate evenimentele de profil organizate până acum."

Noutatea evenimentului şi deschiderea spre găzduirea evenimentelor de tip expoziţii tematice vor fi salutate şi de către invitaţii speciali ai acestui eveniment, reprezentanţii Primăriei Capitalei, ocazie cu care investitorii, dezvoltatorii şi publicul interesat vor putea discuta concret despre investiţiile imobiliare din Capitală şi, mai ales despre noul Plan Urbanistic General al Bucureştiului.

Targul Imobiliar National devine international

Vlad Vlăsceanu, director tIMOn a declarat: "Am fost mereu pionieri pentru piaţa rezidenţială din România, iar după 10 ani de la prima ediţie organizată în Piaţa Constituţiei a venit momentul să trecem la următorul nivel de organizare a unui târg imobiliar: internaţionalizarea! Cu sprijinul Primăriei Capitalei, dorim să organizăm un eveniment după alte tipare, beneficiind de condiţii de organizare mult mai civilizate, de o locaţie reprezentativă pentru noul Bucureşti. Capitala se pregăteşte pentru Campionatul European de Fotbal din 2020, iar tIMOn se pregăteşte deasemenea pentru un Campionat European al Investiţiilor Imobiliare tot în Arena Naţională. Încă de la această ediţie veţi vedea oferte imobiliare şi din afara ţării, altele decât tradiţionalele oferte de pe litoralul bulgăresc. România este interesată de Europa şi Europa este interesată de România, ceea ce ne obligă să trecem la o nouă etapă în organizarea evenimentului nostru. Am trecut, alături de partenerii noştri, printr-o criza imobiliară fără precedent şi am fost acolo când s-au reinventat, când au revenit în România, când au avut probleme şi când au fost pe culmile succesului. Acum, atât Partenerii noştri cât şi publicul vizitator merită mai mult, un eveniment major care să reunească cea mai mare ofertă prezentă vreodată în cadrul unui târg imobiliar".

Ediţia de primăvară a tIMOn va aduce preţuri imbatabile pentru locuinţe, ofertele fiind special create pentru perioada târgului de către expozanţi. În total vor fi puse la bătaie aproape 20.000 de locuinţe noi din stocurile dezvoltatorilor, fiind cel mai mare număr de locuinţe promovate la târg din anul 2008 până în prezent. Acest lucru arată clar că suntem pe un val puternic de investiţii în sectorul imobiliar, iar interesul dezvoltatorilor, în special al străinilor, de a construi în România, face ca stocul de locuinţe noi să crească de la un an la altul, concurenţa fiind din ce în ce mai strânsă.

Cumpărătorii caută locuinţe mai scumpe decât în anii trecuţi

« Gândirea investitorului în piaţa rezidenţială din Bucureşti s-a schimbat în acelaşi ritm cu cererea cumpărătorilor. După izbucnirea crizei, bugetul unei familii pentru cumpărarea unei locuinţe a scăzut brusc, oamenilor le era teamă să se mai inhame la un credit mare pentru cumpărarea unei case. Aşa că se limitau la locuinţe care să coste în jur de 50-60 de mii de euro, locuinţe aflate în general la periferia oraşului. »( Vlad Vlăsceanu)

Investitorii s-au reorientat din punct de vedere al investiţiei odată cu interesul crescut al cumpărătorilor de a se muta în zone accesibile şi aproape de mijloace de transport în comun, în general caută locuinţe noi aflate în cartiere bine poziţionate din punct de vedere al proximităţii. Astfel a crescut şi bugetul alocat pentru achiziţie chiar şi cu 20-30 la sută în ultimii 3 ani.

La ediţia de primăvară a tIMOn Targul Imobiliar National vor fi prezenţi în total peste 100 expozanţi, cu nenumărate surprize şi promoţii. Târgul începe joi, 25 mai şi va dura 4 zile, locaţia aleasă fiind Arena Naţională.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional