Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Tulcea: Se proiectează un parc industrial la Mihail Kogălniceanu

F.A. Investiţii /

 Tulcea: Se proiectează un parc industrial la Mihail Kogălniceanu
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    În mandatul său, Horia Teodorescu, noul preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, intenţionează să promoveze, prin parteneriat public privat, proiectul de construire a unui parc industrial în localitatea Mihail Kogălniceanu.

    Proiectul constă în dezvoltarea infrastructurii de utilităţi publice în localitatea Mihail Kogălniceanu pe o suprafaţă de 52,32 hectare. La jumătatea lunii august, această investiţie se afla în faza de avizare a Planului de Urbanism Zonal, urmând ca în cel mai scurt timp să se finalizeze studiul de fezabilitate al proiectului.

    De asemenea, în mandatul său, preşedintele Horia Teodorescu intenţionează să demareze şi două importante proiecte de investiţii. Primul vizează construirea unui miniport în localitatea Murighiol, proiect cu o valoare estimată de 41,2 milioane lei, aflat în faza de pregătire a licitaţiei. Proiectul este finanţat prin H.G. 120/2010 privind aprobarea Listei cuprinzând programele şi proiectele de investiţii în turism, a surselor de finanţare a documentaţiilor tehnice, a lucrărilor de execuţie a programelor şi obiectivelor de investiţii în turism.

    Al doilea proiect al noului preşedinte al CJ Tulcea este reabilitarea a 44,5 km de drum judeţean (DJ 229) Niculiţel - Zebil.

    Până la finele lunii ianuarie 2013 vor fi finalizate lucrările de reparaţii capitale, reabilitarea şi modernizare a imobilului din str Gloriei nr. 4 pentru funcţionarea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică. Lucrările sunt executate de SC" Coral" SRL Tulcea.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional