Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Turnul din "Floreasca City Center" va avea 42 de niveluri

F.A. Investiţii /

Turnul din "Floreasca City Center" va avea 42 de niveluri

Pe Calea Floreasca la nr 246 B din sectorul 1 al Capitalei au demarat lucrările pentru ridicarea unui ansamblu multifuncţional, denumit "Floreasca City Center".

Complexul va avea două corpuri principale: unul care va adăposti un mall şi spaţii de birouri şi care va avea regimul de înălţime 3 subsoluri +2/3/10 etaje+ etaj tehnic, al doilea corp cu spaţii pentru birouri -Sky Tower va avea 5 subsoluri + 36 de etaje + etaj tehnic.

Managerul de proiect este iC Consulenten Ziviltechniker G.m.b.H din Viena. Proiectantul turnului este Hoffmann - Janz ZT G.m.b.H, iar proiectantul mall-ului este Architekt dr. Lennger ZT G.m.b.H. Proiectantul pentru partea de rezistenţă este Frohlich and Locher Zivilingenieure, iar cel pentru instalaţii este Energieeffizienz G.m.b.H.

Antreprenoriatul de specialitate este asigurat de firmele Octagon Contracting and Engineering SA şi Apolodor Comimpex SRL, ambele din Bucureşti.

Lucrările au demarat în aprilie 2008 şi sunt programate să fie finalizate în aprilie 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional