Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un nou hotel va fi construit în Centrul Istoric al Braşovului

OVIDIU VRÂNCEANU Piaţa Imobiliară /

Un nou hotel va fi construit în Centrul Istoric al Braşovului

Compania JT Euroconstruct, controlată de oameni de afaceri israelieni, va transforma fosta clădire de birouri a Conforest SA, din Centrul Istoric al Braşovului, în hotel.

Aflată în insolvenţă, compania Conforest SA a vândut anul trecut clădirea în care îşi avea sediul pentru suma de 550.000 de euro plus TVA.

Noul proprietar intenţionează să transforme sediul în care îşi avea birourile compania de construcţii în hotel. Societatea, care îşi are sediul în Bucureşti, mai operează un hotel în Poiana Braşov - Rizzo Boutique Hotel & Spa. În 2014, compania a avut Afaceri de 3,02 milioane de lei şi un profit de peste 400.000 de lei.

Fostul sediu al Conforest are 1.500 de metri pătraţi şi două etaje, iar administraţia judeţeană a încercat preluarea acesteia pentru a-l transforma în sediul muzeelor de Etnografie şi de Artă, având în vedere că acestea ar urma să plătească chirie pentru clădirile în care îşi desfăşoară activitatea.

Sediile celor două muzee au fost retrocedate către Biserica Evanghelică în 2008, respectiv 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional