Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Vastint a închiriat 1.900 mp în Timpuri Noi Square

Mina Irina Piaţa Imobiliară /

Timpuri Noi Square

Timpuri Noi Square

Vastint România a închiriat 1.000 metri pătraţi (mp) de spaţii de birouri către Netcentric Eastern Europe şi 900 mp către Phoenix Contact în cadrul ansamblului mixt Timpuri Noi Square din Bucureşti, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

Netcentric este un integrator de sisteme de internet cu o creştere rapidă, cu activităţi în construirea şi implementarea de aplicaţii web şi platforme digitale pentru întreprinderile mari.

Compania Phoenix Contact activează în sectoarele electrotehnic şi de automatizare.

Ansamblul Timpuri Noi Square are o suprafaţă închiriabilă planificată de 100.000 mp spaţii de birouri şi spaţii comerciale, plus 50.000 mp de spaţii rezidenţiale, conform sursei citate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional