Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

2014 ar putea readuce cresterea pe piata de lacuri si vopsele

A.D. Companii /

Marius Vacaroiu, directorul general al Grupului Policolor-Orgachim

Marius Vacaroiu, directorul general al Grupului Policolor-Orgachim

Grupului Policolor-Orgachim se asteapta pentru 2013 la o cifra de afaceri similara celei inregistrate in anul precedent, cu o posibila diferenta de doar cateva procente in plus sau in minus, ne-a declarat Marius Vacaroiu, directorul general al Grupului.

"O provocare insemnata, recurenta pentru domeniu in ultimii ani, este mentinerea avantajului pentru consumator prin pastrarea la un nivel constant al pretului de raft, in timp ce costurile materiilor prime continua sa urce", subliniaza domnul Vacaroiu.

Avand in vedere concurenta accentuata din piata, Policolor a lansat pe parcursul anului 2013 produse care sa raspunda nevoii consumatorilor de a personaliza.

Perspectivele anului 2014 sunt incurajatoare. "2014 ar putea aduce o posibila tendinta ascendenta pentru sectorul de lacuri si vopsele, cu o crestere de pana la 5%", apreciaza Marius Vacaroiu.

Principala oportunitate in 2014 o reprezinta intrarea in vigoare a planului Uniunii Europene 20/20/20, care are drept scop reducerea cu 20% a emisiilor de dioxid de carbon la nivelul UE pana in 2020. Acest aspect ar putea impulsiona proiectele de termoizolare a fatadelor.

In acest sens, Policolor isi propune sa continue in 2014 investitiile in echipa si in reteaua de distributie la nivel national. In acelasi timp, compania si-a planificat lansarea mai multor tipuri de produse, in completarea gamelor existente.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional