Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ÎN 2014,Botoşani Shopping Center estimează o creştere de 12% a numărului de vizitatori

E.D. Companii /

Botoşani Shopping Center estimează o creştere de 12% a numărului de vizitatori

Botoşani Shopping Center estimează o creştere a numărului de vizitatori pentru anul 2014 la 3,6 milioane, în urcare cu 12% faţă de 2013, rezultatele lunilor ianuarie şi februarie confirmând acest lucru, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit acestuia, cel mai mare trafic al centrului comercial a venit în perioada sărbătorilor de iarnă când peste 25,000 de botoşăneni au trecut zilnic pragul Botoşani Shopping Center. În restul anuluim, serviciile şi produsele galeriei comerciale Botoşani Shopping Center atrag zilnic peste 10,000 de vizitatori.

"Chiar de la deschiderea centrului comercial Botoşani Shopping Center am estimat că nord-vestul oraşului Botoşani este principala zonă de retail şi totodată zona primară de impact care atinge peste 100,000 de persoane datorită poziţionării pe un bulevard central, intens traficat şi al mixului de chiriaşi. Astfel, am reuşit să fim pe un trend ascendent de vizitatori în fiecare an şi estimăm o creştere de la 3,2 milioane vizitatori în 2013 la 3,6 milioane vizitatori în 2014", a declarat Mircea Câmpanu, Directorul Centrului Comercial Botoşani Shopping Center.

Centrul comercial are o suprafaţă totală de 22.031 mp şi dispune de o suprafaţă închiriabilă de 14.864,99 mp, din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 mp, la care se vor adauga o nouă galerie de 5000 mp ce vor fi dezvoltaţi în faza a doua a proiectului. În prezent, gradul de ocupare este de 98,03% ce reprezintă 14.571,99 mp, contractaţi de retaileri naţionali şi internaţionali, fiind cel mai mare proiect de retail din Botoşani.

De asemenea, Botoşani Shopping Center este unul dintre cei mai mari angajatori din judeţul Botoşani cu cei 362 de angajaţi care deservesc zilnic mii de botoşăneni.

Investiţia în deschiderea Botoşani Shopping Center a fost de 15 milioane de euro şi a avut loc în noiembrie 2011. După primul an financiar s-a raportat o cifră de afaceri de 1,4 milioane de euro. Din luna august 2012, administraţia centrului comercial Botoşani Shopping Center este asigurată de Carrefour Property Division.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional